Την Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010, ώρα 21:30 (τηλεοπτική μετάδοση ΝΕΤ), η εθνική Γαλλίας και η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου του Μεξικού θα αναμετρηθούν στα πλαίσια της δεύτερης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Μουντιάλ 2010. Ο αγώνας θα διεξαχθεί Πολοκβάνε και αναμένεται με ενδιαφέρον, καθώς στον Πρώτο Όμιλο όλες οι ομάδες ισοβαθμούν μετά την πρώτη αγωνιστική.
Ούτε η Γαλλία ούτε το Μεξικό έδειξαν στην πρεμιέρα ότι θα πάρουν άνετα την πρόκριση και δυσκολεύτηκαν απέναντι σε θεωρητικά ευκολότερους αντιπάλους. Οι Γάλλοι τώρα θα πρέπει να σοβαρευτούν και να ξεπεράσουν τα προβλήματά τους.
Οι Μεξικάνοι από την άλλη, βλέποντας ότι η Γαλλία δεν είναι στην καλύτερή της κατάσταση, θα χτυπήσουν το παιχνίδι για να αποκτήσουν αυτοί το πλεονέκτημα για την πρόκριση στους 16.
Τα προγνωστικά μας στο stoixima δεν θα είναι για το στοίχημα 1Χ2, αλλά για το στοίχημα Over/Under 2.5, όπου η πρόβλεψή μας είναι ότι θα προστεθεί άλλο ένα Under στα αποτελέσματα της φάσης των ομίλων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2010. Η καλύτερη απόδοση του Under 2.5 γκολ είναι 1,78 στη Ladbrokes τρεις ημέρες πριν τον αγώνα.
Για παρακολούθηση της εξέλιξης των αποδόσεων στο στοίχημα 1Χ2 μπορείτε να βλέπετε τον παρακάτω πίνακα:
Βάλτε +1 αν σας άρεσε το άρθρο:
Σχετικά άρθρα
Related posts:
- Αργεντινή vs Μεξικό - Προγνωστικά για στοίχημα την Κυριακή 27-6-2010 (Argentina - Mexico)
- Μεξικό vs Ουρουγουάη - Προγνωστικά για στοίχημα την Τρίτη 22 6 2010 (Mexico - Uruguay)
- Γαλλία vs Νότια Αφρική - Προγνωστικά στοιχήματος την Τρίτη 22 6 2010 (France - South Africa)
- Ουρουγουάη- Γαλλία (Uruguay-France)
- το Μεξικό στο Μουντιάλ(Mexico World Cup-2010)