Stoixima » Προγνωστικά Αγώνων »
Βάλτε +1 αν σας άρεσε το άρθρο:
« Αργεντινή vs Μεξικό - Προγνωστικά για στοίχημα την Κυριακή 27-6-2010 (Argentina - Mexico)
| Βραζιλία vs Χιλή - Προγνωστικά για στοίχημα τη Δευτέρα 28-6-2010 (Brazil - Chile) »
Σχετικά άρθρα
Ολλανδία vs Σλοβακία - Προγνωστικά για στοίχημα τη Δευτέρα 28-6-2010 (Netherlands - Slovakia)
Tags: Μουντιάλ
Η δεύτερη ευρωπαϊκή μονομαχία για τη φάση των 16 του Μουντιάλ θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 28 Ιουνίου στις 17:00 (τηλεοπτική μετάδοση ΝΕΤ) ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Ολλανδίας και της Σλοβακίας.
Θα μπορέσει η Σλοβακία μετά τη νίκη της με 3-2 επί της Ιταλίας να κάνει άλλη μία έκπληξη στη σειρά και να κερδίσει και την Ολλανδία; Στο stoixima δεν το πιστεύουμε, γιατί σε αντίθεση με την Ιταλία, η Ολλανδία έχει δείξει ότι είναι σε πολύ καλή φόρμα σε αυτό το Μουντιάλ, έχοντας ήδη πετύχει τρεις νίκες σε ισάριθμους αγώνες.
Έτσι, για το στοίχημα της πρόκρισης θα επιλέξουμε την Ολλανδία με καλύτερη απόδοση μία μέρα πριν τον αγώνα 1,17 στη Ladbrokes.
Βάλτε +1 αν σας άρεσε το άρθρο:
Σχετικά άρθρα
Related posts:
- Ολλανδία vs Ισπανία - Προγνωστικά για τον Τελικό του Μουντιάλ στις 11-7-2010 (Netherlands - Spain)
- Καμερούν vs Ολλανδία - Προγνωστικά για στοίχημα την Πέμπτη 24 06 10 (Cameroon - Netherlands)
- Ουρουγουάη vs Ολλανδία - Προγνωστικά ημιτελικού Μουντιάλ στις 6-7-10 (Uruguay - Netherlands)
- Ολλανδία vs Ιαπωνία - Προγνωστικά για στοίχημα το Σάββατο 19/6/10 (Netherlands - Japan)
- Νέα Ζηλανδία-Σλοβακία (New Zeeland-Slovakia)