Χιλή vs Ελβετία - Προγνωστικά για στοίχημα τη Δευτέρα 21 6 2010 (Chile - Switzerland)
Tags: Μουντιάλ
Ο απογευματινός αγώνας για το Μουντιάλ τη Δευτέρα 21 Ιουνίου θα παιχτεί ανάμεσα στις εθνικές ομάδες της Χιλής και της Ελβετίας στις 17:00 (τηλεοπτική μετάδοση ΝΕΤ).
Η Χιλή καταλαβαίνει ότι μετά τη νίκη της Ελβετίας επί της Ισπανίας στην πρώτη αγωνιστική και τη δική της νίκη με μόλις ένα γκολ επί της Ονδούρας, το πλεονέκτημα για πρόκριση το έχει η Ελβετία. Και αυτό είναι κάτι που πρέπει οπωσδήποτε να ανατραπεί στο μεταξύ τους παιχνίδι. Και ο μόνος τρόπος είναι η νίκη.
Η Ελβετία θα βολευόταν και με μία ισοπαλία στην αναμέτρησή της με τη Χιλή, με τη σκέψη ότι στο τρίτο παιχνίδι θα καταφέρει να πετύχει νίκη επί της Ονδούρας και να προκριθεί.
Με τη σκέψη ότι όταν παίζεις για την ισοπαλία είναι πολύ πιθανό να χάσεις και υποστηριζόμενοι από την εξαιρετική εικόνα που έχουν δείξει οι Νοτιοαμετικάνικες ομάδες σε αυτό το Μουντιάλ, σε αντίθεση με τις Ευρωπαϊκές ομάδες, τα προγνωστικά μας στο stoixima θα είναι νίκη της Χιλής στο στοίχημα 1Χ2 με καλύτερη απόδοση 2,40 στην Expekt.
Βάλτε +1 αν σας άρεσε το άρθρο:
Σχετικά άρθρα
Related posts:
- Βραζιλία vs Χιλή - Προγνωστικά για στοίχημα τη Δευτέρα 28-6-2010 (Brazil - Chile)
- H Χιλή στο Μουντιάλ (Chile- World Cup 2010)
- Ονδούρα-Χιλή (Hondures-Chile)
- Προγνωστικά για στοίχημα την Παρασκευή 25-6-2010: Πορτογαλία-Βραζιλία, Βόρεια Κορέα-Ακτή Ελεφαντοστού, Χιλή-Ισπανία, Ελβετία-Ονδούρες
- Iσπανία-Ελβετία(Spain-Switzerland)