Καταθέσεις/ΑναλήψειςΣτοιχηματικά Νέα

Η πρώτη στοιχηματική που δέχεται Paypal στην Ελλάδα από 1/10/2020

Το όνομα του εν λόγω ηλεκτρονικού πορτοφολιού είναι αναμφίβολα ορόσημο στο χώρο του ιντερνετικού εμπορίου αλλά πλέον και στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο. Από την εμφάνισή του στις αρχές της δεκαετίας του 2000 άλλαξε το ρου της ιστορίας και μέσω συνεργασιών με projects όπως το ebay έμελλε να γίνει το πρώτο όνομα παγκοσμίως στις συναλλαγές μέσω ίντερνετ, πάνω ίσως και από πλατφόρμες όπως το Skrill, το Neteller και η Paysafecard. Πλέον έχει ανοίξει τα φτερά του στο χώρο των τυχερών παιχνιδιών στο διαδίκτυο, συνάπτοντας συνεργασίες με πολλές νόμιμες στοιχηματικές ανά τον κόσμο.

Νόμιμες στοιχηματικές με Paypal στην Ελλάδα – 2020

Στη χώρα μας η λειτουργία του Paypal μετά το 2015 και την επιβολή των Capital Controls έχει αν μη τι άλλω δυσκολέψει, με κύριο πρόβλημα τη φόρτιση χρημάτων στους λογαριασμούς των παικτών μέσω Ελληνικών πιστωτικών ιδρυμάτων. Αυτό περιλαμβάνει δυστυχώς εμβάσματα και τραπεζικές κάρτες (Πιστωτικές ή Προπληρωμένες). Για πολλά χρόνια καμία στοιχηματική που λειτουργούσε νόμιμα στην Ελλάδα δεν δεχόταν Paypal.

Αλλά αυτό άλλαξε από την 1η Οκτωβρίου 2020 οπότε και η Novibet πρόσθεσε το Paypal στη λίστα με τους τρόπους πληρωμής!

Την κίνηση της Novibet περιμένουμε να ακολουθήσουν κι άλλες στοιχηματικές, καθώς πλησιάζουμε στη χορήγηση των μόνιμων αδειών για τη διεξαγωγή τυχερών παιγνίων. Από τα e-wallets που συνεργάζονται με online Casinos παγκοσμίως, το Paypal είναι αυτό που διεξάγει από τους πιο σκληρούς ελέγχους νομιμότητας πριν συνάψει συμφωνία συνεργασίας με κάποιον πάροχο τυχερών παιχνιδιών. Έτσι, μετά δυσκολίας θα συναντήσουμε χρήστες του Paypal σε στοιχηματικές που λειτουργούν σε αγορές που δεν υπάρχει σαφής νομοθέτηση από το κράτος. Μια τέτοια περίπτωση ήταν και η Ελλάδα, στην οποία ο συνδυασμός ενός νομικού πλαισίου που ήταν ασταθές και τα Capital Controls, καθιστούσαν την αγορά λιγότερο ελκυστική για τον οργανισμό Paypal. Αυτό όμως αλλάζει στο τέλος του 2020 με την οριστική ρύθμιση της αγοράς και τη χορήγηση μόνιμων αδειών στους παρόχους!

Κεντρική σελιδα του Paypal

Πλεονεκτήματα του Paypal στο στοίχημα

Στην περίπτωση που θέλετε να δοκιμάσετε να χρησιμοποιήσετε το Paypal για στοίχημα ή για οποιαδήποτε άλλη αγορά online, καλό είναι να γνωρίζετε τα παρακάτω πλεονεκτήματά του:

  • Πανεύκολη και γρήγορη εγγραφή στην υπηρεσία
  • Χαμηλές χρεώσεις για καταθέσεις, αναλήψεις και συναλλαγές
  • Ασφάλεια και αξιοπιστία του ομίλου Google
  • Άμεσες αναλήψεις
  • Ανανεωμένο website και εφαρμογή για κινητό
  • Εξυπηρέτηση πελατών σε πολλές γλώσσες και με δωρεάν τηλέφωνα επικοινωνίας

Οδηγίες εγγραφής στο Paypal

Παρακάτω θα δείτε τα 2 πολύ απλά βήματα για να κάνετε εγγραφή στην ψηφιακή πλατφόρμα πληρωμών του Paypal.

  1. Από τη σελίδα του paypal.com θα γίνει αυτόματη φόρτωση της Ελληνικής έκδοσης εφόσον έχετε μπει από Ελληνική IP. Πατώντας το πλήκτρο Εγγραφή θα ανοίξει η ειδική φόρμα
  2. Σε τρία μόλις βήματα η φόρμα έχει συμπληρωθεί και είστε έτοιμοι να «ανεβάσετε» χρήματα στο λογαριασμό σας μόλις λάβετε το email επιβεβαίωσης και πατήσετε τους σχετικούς συνδέσμους
Εγγραφή στο Paypal στην Ελλάδα
Φόρμα εγγραφής στο Paypal από την Ελλάδα

Είναι ασφαλείς οι καταθέσεις και αναλήψεις μέσω Paypal;

Αυτή είναι στην ουσία μια ρητορική ερώτηση. Πρόκειται για τη μεγαλύτερη πλατφόρμα online συναλλαγών στον κόσμο… Το Paypal έχει κατ’ επανάληψη δεχθεί επιθέσεις από άγνωστους χάκερς και οι τεχνικοί του βγαίνουν πάντοτε νικητές. Ακόμα και στην περίπτωση που κατά λάθος κάνετε κάποια συναλλαγή που μετανιώσετε ή σας εξαπατήσει κάποιο απατηλό ηλεκτρονικό κατάστημα, οι υπεύθυνοι ασφαλείας του e-wallet θα σας αποζημιώσουν στο ακέραιο, με μια διαδικασία που είναι σχεδόν αυτόματη.

Ποιες στοιχηματικές στην Ελλάδα δέχονται καταθέσεις με Paypal;

Με τη μονιμοποίηση του πλαισίου παροχής υπηρεσιών στοιχηματισμού στο δεύτερο μισό του 2020, το Paypal αναμένεται να αναδειχτεί σε έναν από τους πρωταγωνιστές του χώρου. Την αρχή έκανε η Novibet!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Paypal One-Click Registration

Σε πολλές στοιχηματικές στο ίντερνετ στο εξωτερικό το Paypal έχει εισαγάγει ένα σύστημα αυτόματης εγγραφής στη στοιχηματική μέσω του λογαριασμού στο Paypal. Αυτή η διαδικασία στην ουσία χρησιμοποιεί τα στοιχεία του λογαριασμού σας στο Paypal για να επικοινωνήσει κατευθείαν με τους διακομιστές της στοιχηματικής και να δημιουργήσει το λογαριασμό για εσάς χωρίς εσείς να χρειαστεί να κουνήσετε το δαχτυλάκι σας. Τόσο απλά, το Paypal One-Click Registration λύνει το πρόβλημα των περίπλοκων και χρονοβόρων εγγραφών από τις οποίες πολλές στοιχηματικές υποφέρουν ακόμα και στις μέρες μας. 

Νόμιμες στοιχηματικές με Paypal – 2020

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button