CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αρης vs Ολυμπιακός – Τετάρτη 25/01 – Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας

Αρης και Ολυμπιακός παίζουν τα ρέστα τους την Τετάρτη (25/01, 19:30) στη ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας στο «Κλ. Βικελίδης», με έπαθλο το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης!
Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση συνολικά ισόπαλου αποτελέσματος, ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί, πέναλτι.
Σχετικά καλύτεροι οι «ερυθρόλευκοι» στο πρώτο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης», νίκησαν 1-0 με γκολ του Γκάρι Ροντρίγκες, διαμαρτύρονται οι «κίτρινοι» για το γκολ που πέτυχαν και ακυρώθηκε στο 0-0 (είχαν και δοκάρι στο β’ ημίχρονο).
Στο πρωτάθλημα: Αρης – Ολυμπιακός 2-1, Ολυμπιακός – Αρης 1-0.
Με το μαχαίρι στα δόντια η ομάδα του Αλαν Πάρντιου για την ανατροπή, αφού έχει ως μεγάλο στόχο την κατάκτηση του Κυπέλλου.
Εκτός αποστολής οι Νταμπό, Εμπακατά, Ενκουλού (τραυματίες), Καμαρά, Καμάτσο (αμφότεροι είναι ανέτοιμοι, καθώς προέρχονται από τραυματισμό).
Ταυτόχρονα, ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός του Αρη Ντάνιελ Μαντσίνι βρίσκεται στην Αθήνα για να ολοκληρώσει την μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό!
Οι Πειραιώτες έκαναν… στάση στο Περιστέρι την Κυριακή (1-1 με τον Ατρόμητο για την Super League 1) και έχασαν μεγάλη ευκαιρία να πλησιάσουν περισσότερο την κορυφή (στο -6).
Στροφή στο Κύπελλο για τον Μίτσελ («τρώει» γκρίνια) και τους παίκτες του, καθώς πλέον αποτελεί βασικό τους στόχο έτσι όπως εξελίσσεται η σεζόν.
Τραυματίες οι Μαρσέλο και Ρέτσος.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,97 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button