
Παιχνίδι – ρεβάνς για τα ημιτελικά του Λιγκ Καπ Αγγλίας (0-0 ο πρώτος αγώνας στο «Ανφιλντ»). Δεν ισχύει ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας μετά το δεύτερο ματς, θα ακολουθήσει παράταση κι αν χρειαστεί η διαδικασία των πέναλτι.
Αξιοσημείωτο ότι οι Λονδρέζοι δεν έχουν ηττηθεί ποτέ εντός έδρας από τους «κόκκινους» σε επίπεδο Λιγκ Καπ (3-3-0).
Οι δύο ομάδες θα τεθούν αντιμέτωπες για 13η φορά στη συγκεκριμένη διοργάνωση και μετρούν από 6 προκρίσεις!
Ο Αρτέτα δεν έχει στη διάθεσή του τον βασικό μέσο Τσάκα (τιμωρημένος), αμφίβολος ο επίσης βασικός χαφ Οντεγκααρντ, διεθνείς οι Ελνένι (χαφ) και Πεπέ (εξτρέμ).
Παροπλισμένος ο βασικός φορ Ομπαμεγιάνγκ.
Από την άλλη πλευρά, ο Κλοπ δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες των εξτρέμ Μανέ, Σαλάχ και του μέσου Κεϊτά. Νέα απώλεια ο χρήσιμος χαφ Οξλέιντ-Τσάμπερλεν, εκτός ξανά και ο φορ Οριγκί.
Η πρότασή μου: Σε απόδοση 5,90 η πρόκριση να κριθεί στην παράταση
| Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! |