Skip to main content
Γράφει ο coachk

Αστάνα vs Αρης – Πέμπτη 22/7 – Προγνωστικά Europa Conference League

Στο Καζακστάν δοκιμάζεται το μεσημέρι της Πέμπτης ο Αρης του Ακη Μάντζιου.
Η Αστάνα ήταν ο πρώτος σύλλογος από το Καζακστάν που συμμετείχε σε ομίλους Τσάμπιονς Λιγκ (2015), σε ομίλους Γιουρόπα (2016), ενώ πρώτη έφτασε και σε νοκ-άουτ της διοργάνωσης (2017-18).
Πέρυσι έχασε το πρωτάθλημα για πρώτη φορά μετά από 6 διαδοχικές σεζόν!
Αποχώρησε ο Χαρογιάν (βασικός στόπερ, Κάντιθ).

Στην 3η θέση της περσινής Super League 1 τερμάτισε ο Αρης πιστοποιώντας την διαρκή άνοδό του.
Αυτό που δεν έχει καταφέρει είναι να επιστρέψει και σε ομίλους ευρωπαϊκών διοργανώσεων, αφού έχει γνωρίσει δύο διαδοχικούς αποκλεισμούς στο Γιουρόπα Λιγκ (από Μόλντε πρόπερσι και την Κοβαλίβκα πέρυσι).
Τρεις οι προσθήκες των «κίτρινων»: ο τερματοφύλακας Σέζαρ, ο χαφ Χαϊροβιτς και ο στόπερ Φαμπιάνο.
Απαντες στη διάθεση του Μάντζιου για την αναμέτρηση στο Καζακστάν.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 Κανένα γκολ πριν το 33 ο λεπτό

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter