CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αταλάντα vs Λεβερκούζεν – Τετάρτη 22/05 – Προγνωστικά τελικός Europa League

Εφτασε η ώρα για το μεγάλο ραντεβού στο φετινό Γιουρόπα Λιγκ και τον τελικό της δεύτερης τη τάξει ευρωπαϊκής διοργάνωσης την Τετάρτη (22/05, 22:00).
Αταλάντα εναντίον Λεβερκούζεν στο Δουβλίνο («Ντάμπλιν Αρένα», 51.000 θ.), από 12.000 εισιτήρια πήραν οι δύο φιναλίστ, δύσκολα θα γίνει sold out.
Η Αταλάντα του Τζαμπιέρο Γκασπερίνι συνεχίζει τα βήματα προόδου στην Ευρώπη: το 2020 έφτασε στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και φέτος, πετώντας εκτός το πρώτο φαβορί της διοργάνωσης (Λίβερπουλ), ονειρεύεται την ευρωπαϊκή καταξίωση.
Εντός συνόρων, η Αταλάντα ηττήθηκε στον τελικό του Κυπέλλου από την Γιουβέντους (0-1) την προηγούμενη Τετάρτη, αυτή ήταν η τρίτη διαδοχική απώλεια στον συγκεκριμένο θεσμό για εκείνη (το 2019 και το 2021 οι άλλες δύο).
Φέτος, στο Europa έχει γνωρίσει μόλις μία ήττα σε 12 ματς, ενώ στη Σέριε Α, εξασφάλισε την έξοδό της στο επόμενο Champions League.
Ο Γκασπερίνι δεν έχει στη διάθεσή του τον βασικότατο χαφ και αρχηγό, Ντε Ρόον (τραυματίστηκε στον τελικό του Κυπέλλου), στο 50-50 ο πολύτιμος μπακ/στόπερ Κολάσινατς.
Η… πολεμική μηχανή, που λέγεται Λεβερκούζεν βιώνει μια απίστευτη σεζόν (έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Bundesliga που κατέκτησε αήττητη το πρωτάθλημα), ενώ τρέχει (από τον περασμένο Αύγουστο) το μεγαλύτερο αήττητο σερί στην Ευρώπη (42-9-0).
Η ομάδα του μαέστρου Τσάμπι Αλόνσο έχει την ευκαιρία, φέτος, να κατακτήσει τρεις τίτλους, περισσότερους δηλαδή από όσους είχε μέχρι τώρα στα 119 ζωής της.
«Βλέπω την πείνα στα μάτια των παικτών μου, είμαι αισιόδοξος ότι μπορούμε να κάνουμε το τρεμπλ», τα λόγια του Αλόνσο, ο οποίος δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.
Η Λεβερκούζεν μετά τον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ, έχει τον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας κόντρα στην Καϊζερσλάουτερν (Β΄κατηγορία).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,80 Over 4,5 κίτρινες κάρτες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button