Skip to main content
Γράφει ο coachk

Γιουβέντους vs Ρόμα – Σάββατο 27/08 – Προγνωστικά Serie A, Ιταλία

Πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση το απόγευμα του Σαββάτου (27/08, 19:30) στο Τορίνο, με τη Γιουβέντους να υποδέχεται τη Ρόμα.
14-3-2 στα 19 τελευταία στο συγκεκριμένο ζευγάρι: 10 άσοι στα 11 πιο πρόσφατα, οι 5/6 τελευταίοι με σκορ 1-0.
Η Γιούβε έρχεται από κάκιστη εμφάνιση στη Γένοβα, «κόλλησε» στο 0-0 με τη Σαμπντόρια.
Το πρόβλημά της στο δημιουργικό κομμάτι είναι εμφανές.
Ανακοίνωσε την Παρασκευή την απόκτηση του πολύ καλού φορ Μίλικ.
Τραυματίες οι Πογκμπά (χαφ), Κιέζα (φορ), Ντι Μαρία (εξτρεμ), Κάιο Ζόρζε (φορ), επιστρέφουν οι Σέζνι (κίπερ), Μπονούτσι (στόπερ).
Από 2 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, με το ίδιο σκορ (1-0) προέρχεται η Ρόμα στο ξεκίνημα της Σέριε Α, αυτή τη φορά κόντρα στην Κρεμονέζε στο «Ολίμπικο».
Σημαντική στιγμή για τον Αργεντίνο βιρτουόζο Ντιμπάλα που θα τεθεί αντιμέτωπος με την πρώην ομάδα του.
Νοκ άουτ οι τραυματίες οι Βαϊνάλντουμ (χαφ), Νταρμπόε (χαφ), Τζανιόλο (φορ), ενώ η Ρόμα ήρθε σε συμφωνία με τον αμυντικό μέσο του Ολυμπιακού, Μαντί Καμαρά.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 3,80 να σκοράρει ο Ελ Σαραουί (Ρόμα)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter