Skip to main content
Γράφει ο coachk

Εβερτον vs Αρσεναλ – Σάββατο 19/12 – Προγνωστικά Premier League

Η Εβερτον είναι από τις τυχερές της ιστορίας με την απαγόρευση παρουσίας κόσμου στις εξέδρες, καθώς ανήκει στο γκρουπ των ομάδων που θα συνεχίσουν να παίζουν μπροστά σε 2.000 φιλάθλους.

Αξιοπρεπέστατη φέτος η Εβερτον του Αντσελότι, στο -5 από την κορυφή, βλέπει τετράδα και έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ!

Εξω ο σημαντικός μέσος Αλαν, σταθερά νοκ άουτ ο βασικότατος μπακ Ντιν, αναμένεται να σφίξει τα δόντια και να παίξει ο ηγετικός μέσος Χάμες Ροντρίγκες.

Σε κάκιστη κατάσταση η Αρσεναλ, σε δύσκολη θέση ο Αρτέτα, ο οποίος δέχεται μεγάλη πίεση, με τους «κανονιέρηδες» να βρίσκονται στο +5 από την ζώνη του υποβιβασμού.

Τιμωρημένοι οι Τσάκα και Γκάμπριελ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,00 η Εβερτον να σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο   

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter