Skip to main content
Γράφει ο coachk

Ερυθρός Αστέρας vs Ολυμπιακός – Πέμπτη 04/04 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Μία και… σήμερα (αγωνιστικές) έμειναν για να πέσει η αυλαία στην regular season της Euroleague, με τον Ολυμπιακό να ανοίγει τον χορό της 33ης στροφής την Πέμπτη (04/04, 20:00) στο Βελιγράδι απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, ο οποίος έχει νικήσει τους Πειραιώτες στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια στην διοργάνωση!
Προφανώς, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα είναι «υποχρεωμένη» να κάνει αυτό που έπραξε την προηγούμενη εβδομάδα στην Stark Arena (νίκησε 84-79 την Παρτιζάν, με ανατροπή από το -15 στην 4η περίοδο/μεγάλος πρωταγωνιστής ο Γουίλιαμς-Γκος με 17 π., 5 κλεψίματα) για να μείνει ζωντανός στη μάχη της τετράδας, που δίνει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.
Ο Ολυμπιακός (ρεκόρ 20-12/8-8 εκτός) ταξίδεψε για το Βελιγράδι χωρίς τους Σέρβους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ. Ο πρώτος μπήκε ξανά στις προπονήσεις των Πειραιωτών και ετοιμάζεται για επιστροφή, ο δεύτερος παραμένει στα πιτς.
Η ομάδα του κόουτς Μπαρτζώκα προέρχεται από 8 νίκες στα 9 τελευταία παιχνίδια της στην διοργάνωση.
Αποτυχημένη η σεζόν στην Ευρωλίγκα για τον Ερυθρό Αστέρα (11-21/8-8 εντός/προέρχεται από 7/8 ήττες στα τελευταία), ο οποίος θα τερματίσει στην 16η θέση της βαθμολογίας, ότι και να γίνει στις δύο τελευταίες αγωνιστικές.
Παραμένει εκτός δράσης ο υπερταλαντούχος πλέι μέικερ Νίκολα Τόπιτς.
Στον αγώνα του πρώτου γύρου στο ΣΕΦ ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 88-83.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,95 ο Κάνααν over 10,5 πόντους

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter