Skip to main content
Γράφει ο coachk

Κροατία vs Μαρόκο – Σάββατο 17/12 – Προγνωστικά Μουντιάλ 2022

Το απόγευμα του Σαββάτου (17/12, 17:00) θα γίνει η σέντρα στη μονομαχία της Κροατίας με το Μαρόκο, με το νικητή να φεύγει από το Κατάρ με την ιδιαίτερα τιμητική 3η θέση.
Οι δύο ομάδες είχαν αναμετρηθεί και στις 23 Νοεμβρίου, στη φάση των ομίλων, σε ένα παιχνίδι που είχε λήξει χωρίς γκολ (0-0).
Οι Κροάτες δεν κατάφεραν σε δεύτερο διαδοχικό Παγκόσμιο Κύπελλο να βρεθούν στον μεγάλο τελικό, χάνοντας 3-0 από την ανώτερή τους, Αργεντινή.
Πάντως και μόνο που έφτασε μέχρι εδώ η ομάδα του Ντάλιτς, αποδεικνύει πως δικαίως συγκαταλέγεται στις σημαντικές δυνάμεις της Ευρώπης.
Χάνει τον μικρό τελικό ο βασικός δεξιός μπακ Γιουράνοβιτς.
Το Μαρόκο τα έδωσε όλα, τρέλανε τον πλανήτη με την μαχητικότητα, την ποιότητα αλλά και την «δίψα» του για κάτι μεγάλο στο Μουντιάλ του Κατάρ (έγινε η πρώτη αφρικανική ομάδα που φτάνει μέχρι τους «4»), ωστόσο στα ημιτελικά «έπεσε» πάνω στη Γαλλία (έχασε 2-0).
Τρομερή συμπαράσταση από τον κόσμο του (πάνω από 40.000 στον ημιτελικό με τους «τρικολόρ»), μόνο υπερηφάνεια για τον κόουτς Ουαλίντ Ρεγκραγκί και τους «πολεμιστές» του.
Επιστρέφει ο φορ Σεντίρα, ο οποίος εξέτισε την ποινή του.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 3,40 να σκοράρει ο Ιβ. Πέρισιτς (Κροατία) 

 

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter