Skip to main content
Γράφει ο coachk

Λίβερπουλ vs Ατλέτικο Μαδρίτης – Τετάρτη 03/11 – Προγνωστικά Champions League

Στο ματς του πρώτου γύρου, η Λίβερπουλ μετά από ένα παιχνίδι με… τρελό ρυθμό έφυγε νικήτρια από το «Μετροπολιτάνο» (2-3).
Οι «κόκκινοι» τα έκαναν… μαντάρα στο σαββατιάτικο εντός έδρας για την Πρέμιερ Λιγκ με την Μπράιτον (2-2 από 2-0).
Πάντως, η ομάδα του Κλοπ εξακολουθεί να τρέχει το μεγαλύτερο αήττητο σερί στις 4 πρώτες κατηγορίες του αγγλικού ποδοσφαίρου (14-6-0). Στο -3 από την κορυφή μετά από 10 αγωνιστικές.
Τραυματίες οι μέσοι Κεϊτά, Φαμπίνιο και Τιάγκο Αλκάνταρα.
Η Ατλέτικο προέρχεται από την καλύτερη φετινή της εμφάνιση (3-0 εντός την Μπέτις για τη LaLiga). Στο -3 από την κορυφή αλλά με ένα ματς λιγότερο.
Στο Τσάμπιονς Λιγκ ο όμιλος παραμένει ανοιχτός, μάλλον η 2η θέση είναι πιο εφικτός στόχος για την ομάδα του Σιμεόνε.
Τιμωρημένος ο βασικός στόπερ Σάβιτς, εκτός και ο τραυματίας χαφ Γιορέντε.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,75 να σκοράρει ο Μανέ (Λίβερπουλ)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter