Skip to main content
Γράφει ο coachk

Λίνκολν Ρεντ Ιμπς vs ΠΑΟΚ – Πέμπτη 16/09 – Προγνωστικά Conference League

Η Λίνκολν Ρεντ Ιμπς έγραψε ιστορία στα τέλη Αυγούστου όταν απέκλεισε τη Ρίγα από τη Λετονία με 3-1 στην παράταση και έγινε η πρώτη ομάδα από το Γιβραλτάρ που συμμετέχει σε φάση ομίλων ευρωπαϊκής διοργάνωσης!
Ξεκίνησε την προσπάθειά της από το Τσάμπιονς Λιγκ, όπου πέρασε αρχικά τη Φόλα Ες, αποκλείστηκε από την Κλουζ με δύο ήττες, για να αποκλειστεί από τη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο Europa League και να συνεχίσει στο Conference, όπου έκανε και την έκπληξη.

Ο ΠΑΟΚ ήταν απογοητευτικός στην πρεμιέρα της Super League 1 (ηττήθηκε 1-0 στην Τούμπα από τον ΠΑΣ Γιάννινα) και πλέον δεν σκέφτεται ούτε ως… αστείο να μην φύγει νικητής από το Γιβραλτάρ.
Από νωρίς στην πίεση Λουτσέσκου, παίκτες και διοίκηση, μεγαλώνει η γκρίνια του κόσμου…
Ξανά εκτός οι βασικοί Ελ Καντουρί (χαφ) και Α. Ζίβκοβιτς (εξτρέμ), δεν είναι διαθέσιμος ούτε ο Καγκάβα (χαφ).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 να μπει Γκολ πριν το 27 ο λεπτό

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter