Skip to main content
Γράφει ο coachk

Προγνωστικά Μιλγουόκι Μπακς vs Οκλαχόμα Θάντερ – Παρασκευή 28/2/2020 – NBA

Στις 3 τα ξημερώματα του Σαββάτου οι Μπακς αντιμετωπίζουν την Οκλαχόμα στο Μιλγουόκι, εκεί όπου η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο έχει ρεκόρ 26-3. Φόβος και τρόμος, δηλαδή… Στην πρώτη θέση της συνολικής βαθμολογίας του NBA τα «ελάφια» (50-8), μόνο αν αυτοκτονήσουν θα χάσουν το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ. Εξαιρετική σεζόν πραγματοποιεί ο ηγέτης Giannis, άξιος συμπαραστάτης του ο «κίλερ» Κρις Μίντλετον που κάνει την καλύτερη χρονιά της καριέρας του.

Αντίπαλός τους σε λίγες ώρες οι Θάντερ που ενώ κανείς δεν τους περίμενε έχουν σκαρφαλώσει στην 5η θέση της δυτικής περιφέρειας (36-22), έχοντας 8 νίκες παραπάνω από τους 9ους Μπλέιζερς. Θετικό το ρεκόρ της ομάδας του Μπίλι Ντόνοβαν μακριά από την Οκλαχόμα (17-10), με μπροστάρηδες τον πολύπειρο πλέι μέικερ Κρις Πολ (μόνο αδιάφορος δεν είναι φέτος…) και τον Γερμανό γκαρντ, Σρούντερ.

Το έγραψα και στον πρόλογο, οι Μπακς στο σπίτι τους δεν χάνουν σχεδόν ποτέ τα δύο τελευταία χρόνια, με τον Μίντλετον να κάνει όργια με τις… βόμβες που «ρίχνει» από την περιφέρεια. Στο χέρι του σούτινγκ γκαρντ των «ελαφιών» να πετύχει πάνω από 2 τρίποντα και να μας πληρώσει το over 2,5 που βρίσκεται το line του.

Η πρότασή μου: Μπακς – Θάντερ: Κρις Μίντλετον over 2,5 τρίποντα    

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter