Skip to main content
Γράφει ο coachk

Μπρούκλιν Νετς vs Μιλγουόκι Μπακς – Σάββατο 19/6 – Προγνωστικά Playoffs NBA – 7ο παιχνίδι

Τα… ψέματα τελείωσαν! Τα ξημερώματα της Κυριακής (03:30) θα γίνει στο Μπρούκλιν το τζάμπολ στον 7ο και τελευταίο αγώνα της ημιτελικής σειράς Νετς – Μπακς (Ανατολική Περιφέρεια).
Ο νικητής θα μείνει ζωντανός στη μάχη του τίτλου και θα συνεχίσει στα πλέι-οφ, ο χαμένος θα επιστρέψει… σπίτι και θα ξεκινήσει τον σχεδιασμό της επόμενης σεζόν.

Στο Game 5, στο Μιλγουόκι, οι Μπακς επικράτησαν 104-89 με πρωταγωνιστές τους Γιάννη Αντετοκούνμπο και Κρις Μίντλετον που πέτυχαν μαζί 68 πόντους, μάζεψαν 27 ριμπάουντ και μοίρασαν 8 ασίστ.
Από την άλλη πλευρά, ο Ντουράντ που είχε βάλει 49 στο 4ο παιχνίδι, «σταμάτησε» στους 32 π. (είχε και 11 ριμπάουντ).

Ένα… μικρό θαύμα χρειάζεται για να αγωνιστεί στο game 7 ο ανέτοιμος Κάιρι Ιρβνιγκ,  βασικός πλέι μέικερ των Νετς (26.9 π., 6 ασ., 4.8 ριμπάουντ κατά μέσο όρο), κανονικά παίζει ο Τζέιμς Χάρντεν.
Τα «ελάφια» ταξίδεψαν για το Μπρούκλιν χωρίς κάποιο απρόοπτο…    

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,85 over 215,5 πόντοι στο παιχνίδι             

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter