
Στις 8 το βράδυ της Τετάρτης (28/07) ο Ολυμπιακός δοκιμάζεται στο Μπακού (Αζερμπαϊτζάν) κόντρα στη Νέφτσι, στη ρεβάνς του 1-0 υπέρ των «ερυθρολεύκων» στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προηγούμενη εβδομάδα.
Μάλλον δεν περίμεναν πολλοί την αξιοπρεπή εμφάνιση των Αζέρων στο πρώτο παιχνίδι στο Φάληρο υποτιμώντας σε έναν βαθμό τις δυνατότητές τους.
Αισιοδοξία στο εσωτερικό της Νέφτσι, «έχουμε κάποιες πιθανότητες για να προχωρήσουμε» δήλωσε ο τεχνικός Αμπάσοβ.
Τεράστια η απουσία του τραυματία φορ Αλασγκάροφ, τιμωρημένος ο βασικός αμυντικός Τσελίκ.
Ο Ολυμπιακός έπαιξε στο πρώτο ματς χωρίς σημαντικά στελέχη της ενδεκάδας του, «χτυπημένος» από σοβαρές απουσίες.
Πάντως ακόμα και έτσι κατάφερε να φτάσει στη νίκη με την γκολάρα του Καμαρά.
Διεύρυνε το αήττητο σερί του σε προκριματικά (15-4-0), την Τετάρτη θα «ψάξει» την 10η διαδοχική πρόκριση.
Πολλά ξανά τα προβλήματα και τα ερωτηματικά για τον Πέδρο Μαρτίνς.
Ξανά εκτός μάχης οι Εμβιλά (χαφ), Μπουχαλάκης (χαφ), Σωκράτης (στόπερ), τιμωρημένος ο Καμαρά (χαφ), την τελευταία στιγμή θα κριθεί του Ελ Αραμπί (φορ).
Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,75 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες
| Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! |