Skip to main content
Γράφει ο coachk

Ολλανδία vs Αργεντινή – Παρασκευή 09/12 – Προγνωστικά Μουντιάλ 2022

Η Ολλανδία έκανε κάποια… νερά στην άμυνά της, όμως «καθάρισε» τις ΗΠΑ με 3-1 στους «16».
Σκόραραν οι Ντεπάι (10’), Μπλιντ (45’), Ντάμφρις (81’).
Απόλυτη δικαίωση για τον Φαν Χάαλ και τις επιλογές του, έκλεισε πολλά στόματα στη χώρα του (έχει αμφισβητηθεί έντονα ο 71χρονος τεχνικός).
Τώρα, οι «οράνιε» βρίσκουν απέναντί τον κακό τους δαίμονα, την Αργεντινή, η οποία τους είχε αποκλείσει στα πέναλτι στον ημιτελικό του Μουντιάλ 2014, όταν και πάλι τεχνικός της Ολλανδίας ήταν ο Φαν Χάαλ.
Στο όριο καρτών ο στόπερ Ακέ και οι μέσοι Κόοπμαϊνερς, Φρένκι ντε Γιονγκ, αν δεχτούν κίτρινη χάνουν τον ημιτελικό, αν προκριθεί η Ολλανδία.
Η Αργεντινή αγχώθηκε, αλλά έκανε τη… δουλειά κόντρα στην Αυστραλία (2-1).
Οι Μέσι (35′), Άλβαρες (57′) τα γκολ της «αλμπισελέστε».
Έχει παράδοση με τους Ολλανδούς, κέρδισε τον τελικό του 1978 (3-1 στην παράταση) και στα πέναλτι τον ημιτελικό του 2014. Χωρίς νίκη στις άλλες τρεις αναμετρήσεις τους σε Μουντιάλ (0-4 το 1974, 1-2 το 1998, 0-0 το 2006).
Στο όριο καρτών οι Ακούνια (μπακ), Μοντιέλ (μπακ) και Ρομέρο (στόπερ).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 3,50 να σκοράρει ο Ντεπάι (Ολλανδία)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter