Skip to main content
Γράφει ο coachk

Ολλανδία vs Τσεχία – Κυριακή 27/6 – Προγνωστικά Euro 2020

Νοκ-άουτ παιχνίδι για τη φάση των «16» του Euro 2020 στην «Πούσκας Αρίνα», στη Βουδαπέστη.

Παρά την αρχική γκρίνια, η Ολλανδία ανέβασε στροφές κατά την διάρκεια της πρώτης φάσης και δεδομένα είναι μία από τις ομάδες που παρουσίασαν πολύ καλή εικόνα.
Ωστόσο, ο τεχνικός Φρανκ ντε Μπουρ τα… ακούει από μίντια και φιλάθλους για το γεγονός ότι δεν αλλάζει το 5-3-2 στο πιο επιθετικό 4-3-3!
Τα αγωνιστικά… αγκάθια δεν λείπουν, αφού αποχώρησε από την αποστολή των «οράνιε» ο Λουκ Ντε Γιονγκ, με τον επιθετικό της Σεβίλλης να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο γόνατο.

Η Τσεχία… επιβίωσε από το γκρουπ με Αγγλία, Κροατία και Σκωτία και προκρίθηκε (ως 3η) από τη φάση των ομίλων για πρώτη φορά μετά από 8 χρόνια.
Τιμωρημένος ο βασικός αριστερός μπακ Μπόριλ.
Μόλις μία φορά στα οχτώ τελευταία παιχνίδια της η Τσεχία κράτησε το μηδέν στην άμυνα!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,84 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter