Skip to main content
Γράφει ο coachk

Ολυμπιακός vs Βιλερμπάν – Παρασκευή 15/1 – Προγνωστικά Euroleague

Με το παλικαρίσιο διπλό στο Τελ Αβίβ, ο Ολυμπιακός σκαρφάλωσε στην οχτάδα (10-8).

Ανοιξε η όρεξη του κόουτς Μπαρτζώκα και των παικτών του, οφείλουν να «κεφαλαιοποιήσουν» τη νίκη επί της Μακάμπι, παίρνοντας το ροζ φύλλο κόντρα στη σαφώς πιο αδύναμη Βιλερμπάν (5-13).

Επιστρέφει στη δράση ο σκόρερ Χάρισον που ξεπέρασε τον τραυματισμό του, πάλι έξω ο Παπανικολάου, αμφίβολος Χασάν Μάρτιν.

Στους Γάλλους (ήττα με κάτω τα χέρια από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ) επέστρεψε ο πανύψηλος Φολ, ο οποίος θα προσπαθήσει να κάνει ζημιά στους Πειραιώτες με το παιχνίδι του μέσα στη ρακέτα.  

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,35 να νικήσει ο Ολυμπιακός και Over 158,5 πόντοι    

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter