Skip to main content
Γράφει ο coachk

Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός – Παρασκευή 5/2 – Προγνωστικά Euroleague

Όλα τα βλέμματα στην Ευρωλίγκα είναι στραμμένα στο ΣΕΦ και στο ελληνικό ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Μονόδρομος η νίκη για τους Πειραιώτες (11-12), οι οποίοι έχουν χάσει σημαντικό έδαφος τις τελευταίες εβδομάδες και πλέον κυνηγούν ένα μικρό θαύμα για την είσοδο στην 8άδα της κανονικής περιόδου.

Ξανά εκτός ο Παπανικολάου, 90% θα χάσει το ματς και ο πολύ σημαντικός Βεζένκοφ.

Οι πράσινοι (8-14) έχουν ξεμείνει από στόχους στην Ευρωλίγκα, όμως αυτό ίσως τους κάνει πιο επικίνδυνους μέχρι το φινάλε της σεζόν.  

Τεράστια η απουσία του Νέντοβιτς (πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού στη διοργάνωση), ο οποίος υπέστη θλάση.

Δεν ταλαιπωρείται από άλλα προβλήματα ο Κάτας.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 5,00 Double Double ο Μήτογλου

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter