Skip to main content
Γράφει ο coachk

Ολυμπιακός vs Παναθηναϊκός – Τετάρτη 12/06 – Προγνωστικά τελικοί Basket League – game 4

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό το βράδυ της Τετάρτης (12/06, 21:15) με στόχο να τελειώσει τη… δουλειά, να πάρει δηλαδή το ροζ φύλλο που θα ισούται με το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημά του στην Basket League.
Βέβαια, στην περίπτωση που οι «πράσινοι» κάνουν μπρέικ και ισοφαρίσουν σε 2-2, η σειρά των τελικών θα οδηγηθεί σε πέμπτο ματς στο ΟΑΚΑ.
Στο game 3, ο Παναθηναϊκός έφτασε ασθμαίνοντας στη νίκη (83-76), με τους «ερυθρόλευκους» να έχουν πολλά παράπονα από τους τρεις διαιτητές.
Πρώτα βιολιά για την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, οι Κέντρικ Ναν (21 π.) και Ματίας Λεσόρ (17 π.), την ίδια ώρα που ο Γ. Μπαρτζώκας είδε να παλεύουν τους Μιλουτίνοφ (17 π.), Κάνααν (14 π.) και Γουόκαπ (10 π.).
Σταθερά χωρίς Μουσταφά Φαλ και Μόουζες Ράιτ οι Πειραιώτες, χωρίς προβλήματα ο Παναθηναϊκός.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,00 ο Ματίας Λεσόρ Over 7,5 ριμπάουντ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter