CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός – Τετάρτη 05/06 – Προγνωστικά 1ος τελικός Basket League

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ (05/06, 21:15) στον πρώτο τελικό της Basket League.
Στις τρεις νίκες κρίνεται ο τίτλος, το πλεονέκτημα έδρας είναι στη μεριά των «πράσινων», το game 2 την Παρασκευή στο ΣΕΦ.
Ο Παναθηναϊκός θέλει… διακαώς να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το τρίτο διαδοχικό του πρωτάθλημα και το πρώτο του three-peat μετά το 1997, όταν είχε σταματήσει στα πέντε διαδοχικά.
Οι «πράσινοι» έχουν νικήσει φέτος τους «ερυθρόλευκους» τρεις φορές σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα, ενώ έχουν το πάνω χέρι και συνολικά στις 20 σειρές τελικών όπου έχουν αναμετρηθεί με τον Ολυμπιακό (12-8), έχοντας χάσει μόλις μία φορά τον τίτλο με πλεονέκτημα έδρας (1993), απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα σε 15 τελικές σειρές που είχαν την έδρα με το μέρος τους.
Την ίδια ώρα, οι Πειραιώτες τρέχουν σερί επτά κερδισμένων εγχώριων τίτλων σε όλες τις διοργανώσεις, έχοντας νικήσει τον Παναθηναϊκό στους τελικούς εντός συνόρων φέτος (Super Cup, Κύπελλο).
Στα συν για το «τριφύλλι», η εξαιρετική ψυχολογία λόγω της κατάκτησης της Euroleague στο Βερολίνο, φυσικά ο παράγοντας της έδρας, αλλά και το γεγονός ότι ο Εργκίν Αταμάν για άλλη μια φορά δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.
Στα μείον για τον Ολυμπιακό και τον Γιώργο Μπαρτζώκα, η απουσία του βασικού σέντερ της ομάδας, Μουσταφά Φαλ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,90 ο Ι. Παπαπέτρου Over 6,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button