CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs Ολυμπιακός – Δευτέρα 10/06 – Προγνωστικά 3ος τελικός Basket League

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Δευτέρας (10/06, 21:15) στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος (στις 3 νίκες ο τίτλος) με στόχο να μπει ξανά στην διεκδίκηση της κούπας στην Basket League.
Την Παρασκευή, οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν το 2-0 στο ΣΕΦ (92-86) και πλέον απέχουν μία νίκη από το τρίτο διαδοχικό πρωτάθλημα.
Η ομάδα του Γ. Μπαρτζώκα ήταν ξανά ανώτερη από τους «πράσινους» και με πρώτα βιολιά τους Γουίλιαμς-Γκος (19 π.), Κάνααν (16 π.) και Μιλουτίνοφ (17 π.) πέτυχε την δεύτερη νίκη της στη σειρά.
Και όλα αυτά χωρίς να έχει στο παρκέ τους Μουσταφά Φαλ και Μόουζες Ράιτ και έχοντας στην αποστολή μοναδικό σέντερ τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.
Από την άλλη πλευρά, το σύνολο του Εργκίν Αταμάν (ο Τούρκος προπονητής του «τριφυλλιού» μέχρι τώρα στη σεζόν έχει χάσει κατά κράτος στη μάχη των πάγκων από τον Γ. Μπαρτζώκα) είδε τους Λεσόρ (21 π.) και Ερνανγκόμεθ (11 π.) να παλεύουν.
Χωρίς αγωνιστικά προβλήματα ο Παναθηναϊκός.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,80 ο Κέντρικ Ναν Over 16,5 πόντους στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button