CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Παναθηναϊκός vs ΠΑΟΚ – Πέμπτη 26/01 – Προγνωστικά Κύπελλο Ελλάδας

Λίγες ώρες έμειναν (26/01, 19:30) για την μεγάλη ρεβάνς των προημιτελικών του Κυπέλλου στη Λεωφόρο, με έπαθλο το εισιτήριο για τους «4» της διοργάνωσης!
Στο πρώτο παιχνίδι, στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ κυριάρχησε στο δεύτερο ημίχρονο και έφτασε εύκολα στη νίκη (2-0/δεν μετρούν τα εκτός έδρας γκολ – σε περίπτωση συνολικού ισόπαλου αποτελέσματος ακολουθεί παράταση κι αν χρειαστεί, πέναλτι).
Την Κυριακή ήρθε δεύτερος θρίαμβος για τον «δικέφαλο του Βορρά», αυτή τη φορά στη Λεωφόρο για την Super League 1 (0-3) – μπήκε για τα καλά στη μάχη του τίτλου!
Εξαιρετική εμφάνιση από την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, όργια από τον 19χρονο Κωνσταντέλια, έβαλε το πρώτο του γκολ, δημιούργησε τα άλλα δύο! Δύο δοκάρια είχε ο Ολιβέιρα.
Ξανά στην αποστολή ο Φελίπε Σοάρες, σταθερά έξω οι Κούρτιτς, Λύρατζης, Μουργκ, Ελ Καντουρί, Τσαούσης και Κουαλιάτα.
Ο Παναθηναϊκός (απέκτησε τον Αργεντινό εξτρέμ Ντάνιελ Μαντσίνι από τον Αρη!) θέλει να αφήσει πίσω του το στραπάτσο της Κυριακής.
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει στη διάθεσή του τον ντεφορμέ στόπερ Σένκεφελντ (τιμωρημένος), εκτός και ο στόπερ Μάγκνουσον (τραυματίας), εξέτισε και επιστρέφει ο Κουρμπέλης.
Επίσης, συμπεριλήφθηκε για πρώτη φορά στην αποστολή ο Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,86 Σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα: 1-0 στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button