
Σπουδαίο ντέρμπι «δικεφάλων» την Κυριακή (28/04, 19:30) στο γήπεδο της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ!
Στους 75 β. η «Ενωση», στους 71 β. ο Παναθηναϊκός, στους 68 β. ο ΠΑΟΚ και στους 67 β. ο Ολυμπιακός, με τον «δικέφαλο του Βορρά» και τους Πειραιώτες να έχουν από ένα παιχνίδι λιγότερο.
Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ κρατάει την τύχη στα χέρια της όσον αφορά την κατάκτηση του τίτλου και με θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα θα κάνει ένα ακόμη βήμα προς αυτή την… κατεύθυνση!
Την ίδια ώρα, απογοήτευση επικρατεί στον ΠΑΟΚ, με τον «δικέφαλο του Βορρά» να προέρχεται από τρία διαδοχικά παιχνίδια χωρίς «τρίποντο», στα οποία η εικόνα του ήταν κάκιστη.
Πλέον, ο τίτλος ουσιαστικά έχει… πετάξει για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, ο οποίος, πάντως, δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα.
Στην αντίπερα όχθη, ο Ματίας Αλμέιδα δεν υπολογίζει στις υπηρεσίες του μπακ Μουκουντί, ο οποίος δεν είναι έτοιμος στο 100%.
Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,60 ο Μεϊτέ (ΠΑΟΚ) να δεχθεί κάρτα
| Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! |