Ο ΠΑΟΚ ζορίστηκε την Κυριακή αλλά ξεπέρασε το εμπόδιο του Βόλου στην Τούμπα (3-1). Πάντως, το κλίμα στις τάξεις του «δικέφαλου του Βορρά» είναι περίεργο, καθώς φαίνεται ότι δεν μπορεί να ακολουθήσει τον ρυθμό του Ολυμπιακού, με τους Πειραιώτες να έχουν ξεφύγει για τα καλά στην κούρσα του τίτλου.
Εν ολίγοις, την Τετάρτη η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία θα παίξει τα ρέστα της.
Εκτός αποστολής για το ντέρμπι με τους πρωταθλητές οι Αουγκούστο, Μπίσεσβαρ, Εσίτι, Μιχαηλίδης, Τσόλακ, κανονικά υπολογίζεται ο βασικότατος μπακ Γιαννούλης.
Στο άλλο στρατόπεδο, ο κόουτς Μαρτίνς δεν έχει στη διάθεσή του τους Χολέμπας, Μπρούμα που ταλαιπωρούνται από μία ίωση.
Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,00 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Bet365 |21+Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: MGA | ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΕΕΕΠ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ | Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΤΥΧΕΡΑ ΠΑΙΓΝΙΑ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΜΟΝΟ ΣΕ ΑΤΟΜΑ ΑΝΩ ΤΩΝ 21 ΕΤΩΝ | Η ΣΥΧΝΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΝΕΧΕΙ ΚΙΝΔΥΝΟ ΕΘΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777
![]() ![]() | Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! | |
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής: MGA | Αρμ Ρυθμ Εμπ Επικ: ΕΕΕΠ | Παίξε Υπεύθυνα | ΚΕΘΕΑ 2109237777 |
Προσφορές* Ημέρας
* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις