Skip to main content
Γράφει ο coachk

Ραπτόπουλος – Κουπόνι Σαββατοκύριακου 5 & 6/10/2019

Τρίτη τρέλλα για σήμερα….είπαμε σήμερα θα το πάμε έτσι. Τρέλλα και όποιος αντέξει. Παρολί για μένα, αλλά και μικρότερα δελτία για όποιον θέλει. 

Παναθηναϊκός – Ξάνθη, άσσος ξερός. 
[highlight color=”yellow”]Novibet: Το Παναθηναϊκός – Ξάνθη, όπως θα ήθελες να είναι, με Super Derby προσφορά*[/highlight]

Λάρισα – ΑΕΚ, ξερό Χ (το βλέπω πολύ αυτό σήμερα και νομίζω και αρκετοί από εσάς). 

Φράιμπουγκ – Ντόρτμουντ, νίκη Ντόρτμουντ και όβερ, διπλό και όβερ.

Άρης – Ολυμπιακός, νίκη Ολυμπιακού με under. 

Ίντερ – Γιουβέντους, Χ όπως και στο άλλο δελτίο (το έχω παίξει στάνταρ Χ σε αρκετά δελτία. Ελπίζω να μου βγει).

ΟΦΗ – Πανιώνιος, θα τολμήσω το διπλό. Με τσιγκλάει πολύ αυτό το ματς. Ή θα λήξει 4-0 ή 0-1. 

Σε σχέση με τα άλλα τα σημερινά κουπόνια, η διαφορά εδώ το ματς του Βάζελου και της Ντόρτμουντ, δυνατά σημεία και τα δύο. 

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter