Skip to main content
Γράφει ο coachk

Ρεν vs Παναθηναϊκός – Πέμπτη 09/11 – Προγνωστικά Europa League

*6ος όμιλος: Ρεν 6 β., Παναθηναϊκός 4 β., Βιγιαρεάλ 3 β., Μακάμπι Χ. 1 β.

Η Ρεν αντιμετωπίζει το απόγευμα της Πέμπτης (09/11, 19:45) τον Παναθηναϊκό, σταθερά τα τελευταία χρόνια η δύναμή της… κρύβεται στην έδρα της.
Πάντως, οι Γάλλοι είναι σταθερά μέτριοι από το ξεκίνημα της σεζόν (σε όλα τα μέτωπα), ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό να φύγει με κάτι θετικό στις βαλίτσες του.
Πριν δύο εβδομάδες, η Ρεν είχε αποδράσει από τη Λεωφόρο με τη νίκη (1-2), σε ένα ματς που και οι δύο ομάδες σπατάλησαν σημαντικές ευκαιρίες.
Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη δύσκολη νίκη στη Λαμία (1-2 στο 90’ με γκολ του Σπόραρ) για τη Super League, οδηγούν την κούρσα στο πρωτάθλημα…
Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν έχει ξανά στη διάθεσή του τους τραυματίες Μάγκνουσον, Χουάνκαρ και Πάλμερ-Μπράουν, εκτός λίστας ο Βέρμπιτς.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,75 καταλογισμός Over 0,5 πέναλτι

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter