Skip to main content
Γράφει ο coachk

Τότεναμ vs Μάντσεστερ Σίτι – Σάββατο 21/11 – Προγνωστικά Premier League

Μπορεί η Τότεναμ να παρουσιάζει πολλές μεταπτώσεις στην απόδοσή της ακόμα και μέσα στο ίδιο παιχνίδι (αρκετές φορές), ωστόσο έχει καταφέρει να βρίσκεται μόλις στο -1 από την κορυφή και την Λέστερ. Την ίδια ώρα, η Σίτι είναι στο -6 από τις «αλεπούδες», έχοντας όμως ένα παιχνίδι λιγότερο.

Ο Μουρίνιο βλέπει τον Χάρι Κέιν να κάνει… παπάδες (17 γκολ και 10 ασίστ στις 14 τελευταίες εμφανίσεις του) και τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. «Καυτός» και ο Σον!

Στο μεταξύ, ο Πεπ Γκουαρδιόλα επέκτεινε το συμβόλαιό του με τους «πολίτες» για άλλα δύο χρόνια, βάζοντας τέλος στα σενάρια. Ο Καταλανός τεχνικός θα περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή τον ηγέτη – φορ Αγουέρο που προέρχεται από τραυματισμό.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,50 το Over 3,5 γκολ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter