CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Τσιτσιπάς vs Αλκαράθ – Τρίτη 04/06 – Προγνωστικά Rolland Garros 2024

Κρας τεστ για τον Στέφανο Τσιτσιπά στα προημιτελικά του Rolland Garros, το βράδυ της Τρίτης (04/06, 21:15), απέναντι στον Κάρλος Αλκαράθ, με φόντο τα ημιτελικά του γαλλικού Grand Slam!
Ο 25χρονος Ελληνας πρωταθλητής και Νο. 9 της παγκόσμιας κατάταξης έχει δύσκολη αποστολή κόντρα στον 21χρονο Ισπανό, τον οποίο δεν έχει καταφέρει να νικήσει ακόμα μετά από 5 παιχνίδια στα οποία έχουν αναμετρηθεί – οι τρεις τελευταίες σε χωμάτινη επιφάνεια.
Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο κεντρικό κορτ «Philippe-Chartier», με τον Τσιτσιπά να ψάχνει την 3η πρόκριση της καριέρας του στους «4» του Rolland Garros.
Πέρυσι, ο Ελληνας πρωταθλητής είχε ηττηθεί (3-0) από τον Αλκαράθ, στα προημιτελικά του γαλλικού Grand Slam.
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς βρίσκεται σε καλή αγωνιστική κατάσταση και για να φτάσει μέχρι εδώ απέκλεισε τους Φούτσοβιτς (3-0 σετ), Αλτμάιερ (3-1), Ζανγκ (3-0), ενώ την περασμένη Κυριακή ξεπέρασε με 3-1 σετ και ανατροπή το εμπόδιο του Ματέο Αρνάλντι.
Την ίδια ώρα, ο Κάρλος Αλκαράθ είχε πιο δύσκολη αποστολή, αλλά κι εκείνος ήταν εξαιρετικός: Στον δρόμο προς τα προημιτελικά απέκλεισε τους Γουλφ (3-0 σετ), ντε Γιόνγκ (3-1) και στη συνέχεια έβγαλε νοκ άουτ τους Κόρντα (3-0) και Αλιασίμ (3-0).

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,00 Over 7,5 Breaks στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button