Προγνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά Champions League – Παναθηναϊκός vs Ρούμπιν Καζάν – Τετάρτη 20-09-2010

Μετά από δύο ήττες στα δύο πρώτα ματς για τους ομίλους του Champions League, ο Παναθηναϊκός σκέφτεται μόνο το τρίποντο απέναντι στη Ρούμπιν Καζάν την Τετάρτη 20/9 για να μπορέσει να διατηρήσει ζωντανές κάποιες ελπίδες πρόκρισης.

Ο Νιόμπλιας θα έχει πολλές απουσίες και θα αναγκαστεί για άλλη μια φορά να παρατάξει μία εντεκάδα που δεν θα έχει ξαναπαίξει μαζί. Η Ρούμπιν είναι πολύ επικίνδυνη ομάδα, κάτι που το έδειξε στο παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα. Έτσι, ο Νιόμπλιας σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τρεις κεντρικούς αμυντικούς για να μπορέσει να την περιορίσει, καθώς ο Παναθηναϊκός για μια ακόμα χρονιά δείχνει ιδιαίτερα ασταθής στην άμυνα. Αυτό το σχήμα όμως, σε συνδυασμό με την αναγκαστική συμμετοχή του αμυντικογενή Σιμάο, είναι επικίνδυνο να τραβήξει την ομάδα πίσω σε ρόλο αμυνόμενου. Κάτι τέτοιο βέβαια δεν αρέσει ποτέ στους οπαδούς μίας ομάδας που αγωνίζεται εντός έδρας και ίσως μεταφέρει άγχος στους παίκτες, κυρίως αν οι πράσινοι δεν μπορέσουν να δημιουργήσουν αξιόλογες ευκαιρίες στην αρχή του αγώνα, ώστε οι φίλαθλοι να νιώσουν ότι είναι εφικτό να επιτευχθεί κάποιο γκολ. Το παιχνίδι είναι δύσκολο, άλλα ο Παναθηναϊκός δεν είναι συνηθισμένος στις συνεχόμενες Ευρωπαϊκές αποτυχίες, οπότε υπάρχουν ελπίδες ότι θα βρει τους τρόπους να αντιδράσει.

Οι σελίδες στοιχημάτων δίνουν κατά μέσο όρο πιο πιθανή ομάδα να πάρει τη νίκη την Ρούμπιν Καζάν, με μικρή διαφορά όμως από τον Παναθηναϊκό. Αυτό το γεγονός ανεβάζει πολύ την απόδοση που μπορούμε να πάρουμε για τον άσσο στο στοίχημα 1Χ2. Εμείς στο stoixima θα διαλέξουμε αυτήν την καλή απόδοση, ποντάροντας κυρίως στο Ευρωπαϊκό όνομα του Παναθηναϊκού και το φιλότιμο των παικτών να το τιμήσουν, παρά στη σύγκριση της αγωνιστικής κατάστασης που βρίσκονται οι δύο ομάδες.

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button