Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ατλέτικο – Λίβερπουλ στη Novibet με σούπερ προσφορά*

Die Meister, Die Bestern, Les grandes equipes, The Champions! Σςςς, αρχίζει…

Το Champions League επιστρέφει με συναρπαστικές μάχες στη φάση των «16». Ατλέτικο ΜαδρίτηςΛίβερπουλ και ΝτόρτμουντΠαρί Σεν Ζερμέν έχει το αποψινό πρόγραμμα. Σούπερ παιχνίδια αμφότερα, ωστόσο το πρώτο έχει ένα εξτρά ενδιαφέρον, καθώς η πρωταθλήτρια Ευρώπης δοκιμάζεται σε μια δύσκολη έδρα.

Ατλέτικο – Λίβερπουλ με Super Derby προσφορά*

Δε βρίσκεται στην καλύτερη κατάστασή της η ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε, έχοντας πανηγυρίσει μόλις μια νίκη εδώ και επτά επίσημα ματς (1-2-4). Φαίνεται να βρίσκεται εκτός της διεκδίκησης του τίτλου της La Liga, ούσα στο -13 από την κορυφή κι έτσι το βάρος πέφτει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Σε εξαιρετική κατάσταση η Λίβερπουλ, που θέλει να υπερασπιστεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας Ευρώπης. Μέσα στο 2020 τρέχει αήττητο σερί δέκα αγώνων, έχοντας σε αυτούς απολογισμό 9-1-0. Προέρχεται από την τέταρτη διαδοχική νίκη της με μηδέν παθητικό, το εκτός έδρας 1-0 κόντρα στη Νόριτς. Στην Πρέμιερ Λιγκ έχει πάρει αέρα 25 βαθμών από τη 2η Σίτι, έχει ουσιαστικά κατακτήσει το πρωτάθλημα και στοχεύει να προσθέσει κι άλλους τίτλους στη συλλογή της.

«Ροχιμπλάνκος» και Λίβερπουλ έχουν τεθεί αντιμέτωποι στο Τσάμπιονς Λιγκ συνολικά τέσσερις φορές. Το 2008 στη φάση των ομίλων τα δύο ματς τους έληξαν ισόπαλα, ενώ στα ημιτελικά του 2010 οι δύο ομάδες πήραν από μια νίκη. Στα τρία από αυτά τα παιχνίδια σημείωσαν γκολ και οι δύο ομάδες. Θα συνεχιστεί η παράδοση αυτή;

Δείτε τις αποδόσεις

 

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
Photo of stoixima.com.gr Admin

stoixima.com.gr Admin

Related Articles

Back to top button