Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Λαμία – Βόλος με επιστροφή χρημάτων* στη λευκή ισοπαλία

Λαμία και Βόλος βρίσκονται χαμηλά στο βαθμολογικό πίνακα και ο σημερινός αγώνας μεταξύ τους μοιάζει με τελικός. Η bet365 προσφέρει πλήθος αγορών για το συγκεκριμένο αγώνα καθώς και αρκετά ειδικά στοιχήματα, όπως:

  • Να βρίσκεται η μία ομάδα πίσω στο σκορ και να νικήσει
  • Να κερδίσει η μία ομάδα χωρίς να δεχτεί γκολ
  • Να κερδίσει η μία ομάδα ένα ημίχρονο
  • Να κερδίσει η μία ομάδα και στα δύο ημίχρονα
  • Να σκοράρει η μία ομάδα και στα δύο ημίχρονα
Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος!ΕΓΓΡΑΦΗ

Αν και τα προγνωστικά μας για το Λαμία – Βόλος δίνουν γκολ, πρέπει να σας ενημερώσουμε για την προσφορά* της bet365 σε περίπτωση λευκής ισοπαλίας:

Παίξτε ένα στοίχημα πριν τον αγώνα σε ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ αγορά της bet365 για Ακριβές Σκορ, Ημίχρονο/Τελικό ή Scorecast σε ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ ποδοσφαιρικό αγώνα, και αν αυτός λήξει 0-0, θα σας επιστραφεί το ποντάρισμά σας αν το στοίχημα χάσει.

Αυτή η προσφορά* δεν θα ισχύει όπου ένα στοίχημα έχει πλήρως Κλείσει. Όπου ένα στοίχημα έχει μερικώς Κλείσει και ο αγώνας λήξει 0-0, μόνο το εναπομείναν ενεργό στοίχημα θα επιστρέφεται. Αν ένα στοίχημα που πληροί τις προϋποθέσεις επεξεργαστεί πριν από τη σέντρα χρησιμοποιώντας τη λειτουργία Επεξεργασίας Στοιχήματος, και ο αγώνας λήξει 0-0, μόνο το νέο ποντάρισμα θα αποζημιώνεται. Όπου ένα στοίχημα έχει επεξεργαστεί για να συμπεριλάβει ή να τροποποιήσει μια επιλογή για ένα γεγονός που είναι Σε-Εξέλιξη, η προσφορά* πλέον δεν θα ισχύει.

*Όροι ισχύουν.

Λαμία – Βόλος στη bet365 >>

Ανοίξτε έναν λογαριασμό με την bet365, στοιχηματίστε σε μια ευρεία γκάμα αγορών πριν τους αγώνες και Σε-Εξέλιξη, και δείτε κορυφαία αθλητική δράση ζωντανά στη συσκευή σας. Οι πελάτες μπορούν επίσης να επωφεληθούν από τις λειτουργίες Cash Out, Επεξεργασία Στοιχήματος και ‘Φτιάξτε Αγορά. Όροι και Προϋποθέσεις και κανόνες Ζωντανού Βίντεο ισχύουν.

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος!ΕΓΓΡΑΦΗ

* Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tags
Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button
Close