Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Οι μάχες σε Μέρσεϊσαϊντ και Λονδίνο με combo bets και 0% γκανιότα* – Κυριακή 1/5

Οι κρίσιμες αναμετρήσεις Έβερτον – Τσέλσι και Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ κλέβουν την παράσταση από το πρόγραμμα της Κυριακής (01/05) στην Premier League.

Στο «Γκούντισον Παρκ», η Έβερτον δίνει ακόμη έναν αγώνα «επιβίωσης» κόντρα στην Τσέλσι (16.00) . Τα «ζαχαρωτά» παραμένουν στη ζώνη του υποβιβασμού, όμως με δύο νίκες και μία ισοπαλία έχουν δείξει πως ξέρουν να αξιοποιούν την έδρα τους το τελευταίο διάστημα! Οι «μπλε» έχουν σχεδόν κλειδώσει την παραμονή τους στην τετράδα και στις θέσεις του Champions League. Αλλά δεν χαλαρώνουν και θέλουν να διευρύνουν το εκτός έδρας αήττητο σερί (4-2-0) στα επτά ματς!

Έβερτον – Τσέλσι 1:4.60 X:3.65 2:1.79

Το πρόγραμμα της ημέρας ολοκληρώνεται στις 18.30 με ντέρμπι στο Λονδίνο! Η Γουέστ Χαμ (52β.) βρίσκεται στην 7η θέση και συνεχίζει να παλεύει για το καλύτερο δυνατό πλασάρισμα στα ευρωπαϊκά εισιτήρια! Τα «σφυριά» καλούνται να συνέλθουν άμεσα αγωνιστικά, αφού έχουν μείνει χωρίς νίκη στο πρωτάθλημα στα τελευταία τρία παιχνίδια (0-1-2).

Η Άρσεναλ  πατάει το… γκάζι στο πιο κρίσιμο σημείο της σεζόν! Οι «κανονιέρηδες» μετά τις τεράστιες νίκες κόντρα σε Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, εδραιώθηκαν στην πρώτη 4άδα και θέλουν να σφραγίσουν στην τελική ευθεία το εισιτήριο της επιστροφής στο Champions League!

Γουέστ Χαμ – Άρσεναλ 1:4.30 X:3.75 2:1.81

Η Premier League όπως θα ήθελες να είναι…

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ
**ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΝΙΚΗΤΗΣ ΑΓΩΝΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΣΕ ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΙΚΗ ΕΝΔΕΙΞΗ

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI
Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button