Στοίχημα Προσφορές*Στοιχηματικά Νέα

Ελλάδα – Κόσοβο με σούπερ προσφορά* & ενισχυμένες αποδόσεις

Συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα θέλει να δώσει η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου που υποδέχεται το Κόσοβο στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής των ομίλων του Nations League (14/10 21.45).

Κόσοβο – Ελλάδα με σούπερ προσφορά*

Η ομάδα του Τζον Φαν Σιπ προέρχεται από τη νίκη απέναντι στη Μολδαβία και παραμένει αήττητη στον όμιλο. Ο Ολλανδός τεχνικός αναμένεται να φρεσκάρει την ενδεκάδα με μία η δύο αλλαγές, με τον Μπουχαλάκη να χτυπά τη πόρτα της ενδεκάδας. Το θετικό για το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα είναι ότι δεν υπάρχουν σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα, ενώ η ομάδα έχει αποκτήσει έναν ικανοποιητικό βαθμό συνοχής.

Οι Κοσοβάροι ηττήθηκαν τη προηγούμενη αγωνιστική από την Σλοβενία 0-1 στην έδρα τους, ενώ παίζουν όλα τα παιχνίδια τους χωρίς το άγχος του αποτελέσματος. Κάτι που τους καθιστά επικίνδυνους, ειδικά αν η εθνική μας ομάδα υποτιμήσει τον αντίπαλο και δεν μπει δυνατά από την αρχή.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο πρώτο παιχνίδι των δύο ομάδων στη Πρίστινα η εθνική Ελλάδος επικράτησε με 2-1.

Ο αγώνας Ελλάδα – Κόσοβο παίζει με σούπερ προσφορά*, εκατοντάδες αγορές και κορυφαία ειδικά στοιχήματα. Παράλληλα, μπορεί κανείς να βρει αγορές σε ενισχυμένες αποδόσεις.

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία στο παιχνίδι!

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of stoixima_com_gr

stoixima_com_gr

Related Articles

Back to top button