Στοιχηματικά Νέα

Στοίχημα και αποδόσεις στον επόμενο προπονητή της Εθνικής Ελλάδος

Το μουντομπάσκετ της Κίνας ολοκληρώθηκε με τον πιο πικρό τρόπο για την Εθνική μας ομάδα. Χαμηλότερη των προσδοκιών, ασύνδετη και εμφανώς νευρική, η Επίσημη Αγαπημένη των Ελλήνων έδειξε από την πρώτη κιόλας εμφάνιση ότι τα πράγματα δεν θα είναι τόσο ειδυλλιακά  όσο τα παρουσίαζε ο τύπος και οι ίδιοι οι διεθνείς μας.

Novibet: Ποιος θα είναι ο επόμενος νικητής; Δείτε τις αποδόσεις

Η διαφορά στη δυναμική των διοργανώσεων (προκριματικών και τελικής φάσης) αλλά και στη συνοχή των δύο διαφορετικών συνόλων που παρετάξαμε, έκαναν τη διαφορά και έγειραν την πλάστιγγα προς τη μεριά των αντιπάλων μας.  Ήδη μετά την ήττα από τη Βραζιλία, πολλοί αναζήτησαν την ευθύνη των κακών εμφανίσεων στο πρόσωπο του Θανάση Σκουρτόπουλου, του ομοσπονδιακού προπονητή που ναι μεν έφερε την ομάδα στην Κίνα, δεν κατάφερε όμως να την ετοιμάσει σωστά για τις υψηλές απαιτήσεις του τουρνουά. 

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

 

Πλέον, μετά την νίκη επί της Τσεχίας χωρίς την απαραίτητη διαφορά πόντων, νίκη που μας έφερε και τυπικά εκτός συνέχειας, οι σειρήνες έχουν αρχίσει να “χτυπάνε” για το διάδοχο του  Σκουρτόπουλου. Η “ηλεκτρική καρέκλα” της Εθνικής μπάσκετ ψάχνει τον επόμενο κάτοχό της και η Novibet έχει ήδη διακρίνει τα φαβορί. Από τις πρώτες κιόλας ώρες του αποκλεισμού από το τουρνουά, έχουν αρχίσει να ακούγονται ονόματα διαδόχων οι οποίοι θα είναι οι πρώτοι υποψήφιοι στη λίστα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης (ΕΟΚ) για να αναλάβουν τα ηνία της ομάδας μετά το τέλος της συγκεκριμένης διοργάνωσης. Από αυτά, μερικά είχαν δημοσιευτεί ήδη κατά τη διάρκεια των αγώνων (κάτι που σίγουρα δε βοήθησε στη νευρικότητα της ομάδας), ενώ άλλα μοιάζουν εντελώς απίθανα σύμφωνα με τα τωρινά δεδομένα. Ο Γιώργος Μπαρτζώκας, κάτοχος τίτλου Ευρωλίγκας (πρώτος Έλληνας στην Ιστορία που κατακτά το τρόπαιο ως προπονητής) φέρεται ως το μεγάλο φαβορί, καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει ομάδα μετά την απομάκρυνσή του από την τεχνική ηγεσία της Χίμκι. Δημήτρης Ιτούδης και Γιάννης Σφαιρόπουλος είναι επόμενοι στη λίστα της Novibet, παρόλα αυτά οι περιπτώσεις τους είναι αρκετά δύσκολες καθώς προπονούν ενεργά σε ομάδες που πρωταγωνιστούν στην Ευρωλίγκα. 

Αποδόσεις: Eθνική Ομάδα Μπασκετ – Eπόμενος προπονητής στη Novibet

Παναγιώτης Γιαννάκης και Δημήτρης Πρίφτης συμπληρώνουν την πρώτη πεντάδα, αμφότεροι αρκετά έμπειροι αλλά με λιγότερες παραστάσεις από τους προαναφερθέντες. Η μάχη αναμένεται να είναι συναρπαστική για τον “Σιδηρούν Θρόνο” της μπασκετικής εθνικής, ενώ το γεγονός και μόνο πως κάποιοι δίνουν αποδόσεις για ανάληψη της ηγεσίας από ονόματα όπως αυτά των Ρικ Πιτίνο, Ντέιβιντ Μπλατ και Πίνι Γκέρσον θα κάνει την έκβαση της ιστορίας ακόμα πιο ενδιαφέρουσα. 

Novibet: Ποιος θα είναι ο επόμενος νικητής; Δείτε τις αποδόσεις

Photo of stoixima.com.gr Admin

stoixima.com.gr Admin

Related Articles

Back to top button