CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αγγλία vs Σενεγάλη – Κυριακή 04/12 – Προγνωστικά Μουντιάλ 2022

Η Αγγλία έκανε πράξη τις (αρχικές)… εξαγγελίες της, πήρε την πρωτιά στον όμιλο και τώρα που αρχίζουν τα σοβαρά θέλει να ξεμπερδέψει με την Σενεγάλη για να συνεχίσει την πορεία της προς το όνειρο!
Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια και την προσήλωση των παικτών του δήλωσε ο κόουτς Γκάρεθ Σάουθγκέϊτ, ο οποίος ουσιαστικά δεν αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό «αγκάθι» για τη νοκ άουτ αναμέτρηση της Κυριακής (04/12, 21:00).
Αξιοσημείωτο ότι η Αγγλία μετράει 12 λευκές ισοπαλίες σε Μουντιάλ, τις περισσότερες από κάθε άλλη εθνική.
Επίσης, ο Σάουθγκεϊτ την έχει οδηγήσει στην 4άδα και στα δυο τελευταία μεγάλα τουρνουά (Παγκόσμιο Κύπελλο, Euro).
Ας ρίξουμε, όμως, μια ματιά και στην πιθανή ενδεκάδα των «τριών λιονταριών»: Πίκφορντ- Τρίπιερ – Μαγκουάιρ – Στόουνς – Σο- Μπέλινγχαμ – Ράις – Φόντεν – Μάουντ – Ράσφορντ – Κέιν.

Αν και στερείται τις υπηρεσίες του κορυφαίου ποδοσφαιριστή της χώρας, τον φορ της Μπάγερν, Μανέ, η Σενεγάλη είναι πολύ καλή και σούπερ ανταγωνιστική μέχρι τώρα, με τον εμβληματικό προπονητή Αλιού Σισέ να απολαμβάνει την στήριξη αλλά και την αποθέωση από ολόκληρη τη χώρα του.
Πλέον, χωρίς άγχος θέλει να κάνει τη ζημιά στην Αγγλία, με τον Σάντιο Μανέ να βλέπει τον αντικαταστάτη του Σαρ (Γουότφορντ) να μπαίνει στα παπούτσια του.
Σημαντικό πρόβλημα η απουσία λόγω τιμωρίας του πολύτιμου μέσου Ιντρίσα Γκέιγ.
Η πιθανή ενδεκάδα της – σούπερ παθιασμένης – Σενεγάλης: Μεντί – Σαμπαλί, Κουλιμπαλί – Ντιαλό – Γιάκομπς – Σις – Μεντί – Πάπε Γκέιγ – Ν’ Ντιάιγ – Ισμαΐλα Σαρ – Ντιά.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,85 Over 4,5 κίτρινες κάρτες στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button