CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αγγλία, Premier League – Προγνωστικά Τσέλσι vs Λίβερπουλ – Κυριακή 22/09/2019

Τα πιτσιρίκια του Λάμπαρντ περίμεναν πως και πως την πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ, όμως… ατύχησαν στην τελική προσπάθεια (έχασαν σημαντικές ευκαιρίες και πέναλτι στο 88’ με τον Μπάρκλεϊ) και έχασαν εντός έδρας από την Βαλένθια (0-1).

Λίγα εικοσιτετράωρα νωρίτερα, η Τσέλσι είχε «καταπιεί» την Γουλβς (εκτός έδρας) με 5-2 για την Πρέμιερ Λιγκ.

Εχει σκοράρει στους 19 από τους τελευταίους 20 αγώνες της κόντρα στη Λίβερπουλ, ενώ διαθέτει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα στο πρωτάθλημα (11 γκολ παθητικό) πίσω από τη Νόριτς. Επίσης, έγινε η πρώτη ομάδα στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ που τα τελευταία 11 γκολ της στο πρωτάθλημα, τα έχουν σημειώσει παίκτες κάτω των 21 ετών!

«Αγευστη» η Λίβερπουλ στην Ιταλία κόντρα στη Νάπολι (οι «κόκκινοι» ηττήθηκαν στο τέλος με 2-0) στην πρεμιέρα του Τσάμπιονς Λιγκ, στο πρωτάθλημα είχε νικήσει στο ρελαντί την Νιούκαστλ (3-1) κάνοντας το 5Χ5. Ο Κλοπ και οι παίκτες του δεν σκέφτονται τίποτα άλλο εκτός από την κατάκτηση του τίτλου στην Αγγλία. Σταθερά εκτός ο βασικός κίπερ Αλισον.

Η Τσέλσι βγάζει ενθουσιασμό και σίγουρα από τη μέση και μπροστά είναι πολύ επικίνδυνη, ωστόσο η Λίβερπουλ είναι άλλη κλάση. Θα την εμπιστευθούμε και σήμερα (22/09, 18:30).    

Η πρότασή μας: Τσέλσι – Λίβερπουλ: 2

Η bet365 δεν είναι μία συνηθισμένη εφαρμογή στοιχήματος! ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button