CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

ΑΕΚ vs Λέστερ – Πέμπτη 29/10 – Προγνωστικά Europa League

7ος όμιλος: Λέστερ 3 β., Μπράγκα 3 β., Ζόρια 0 β., ΑΕΚ 0 β.

Με τα χίλια ζόρια, με πέναλτι και με το VAR να την σώζει δύο φορές η ΑΕΚ πέρασε νικηφόρα από τα Γιάννινα την περασμένη Κυριακή (1-0) για το πρωτάθλημα (στο -3 από την κορυφή).

«Υποφέραμε αλλά νικήσαμε κι αυτό μετράει» δήλωσε ο Μάσιμο Καρέρα και τα είπε όλα για την εικόνα της αναμέτρησης.

Ο Ιταλός προπονητής σημείωσε ότι κόντρα στην Λέστερ θα πρέπει οι παίκτες του να παίξουν με αυτοθυσία…

Εκτός μάχης οι Τσιγκρίνσκι, Σιμάνσκι, Λιβάι Γκαρσία, Σιμόες και Αλμπάνης.

Σπουδαίο διπλό (0-1, στο -1 από την κορυφή) το βράδυ της Κυριακής για την Λέστερ στο «σπίτι» της Αρσεναλ, με… δράστη τον ηγέτη της – φορ, Βάρντι που επέστρεψε από τραυματισμό και είχε μπει ως αλλαγή στο 60’.

Βέβαια, αυτό σημαίνει ότι ο προπονητής των «αλεπούδων» Μπρένταν Ρότζερς τον υπολογίζει κανονικά κι αυτό δεν είναι καλό νέο για την Ενωση.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,95 να μην σκοράρουν και οι δύο ομάδες στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ NOVIBET

ΑΕΚ & ΠΑΟΚ παίζουν στη Novibet με σούπερ προσφορά*!

Με το αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της ΑΕΚ στη Πορτογαλία και πλέον στο παιχνίδι με την Λέστερ για την 2η αγωνιστική των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ είναι υποχρεωμένη να ψάξει αποτέλεσμα (29/10, 19:55) στο ΟΑΚΑ.

Η Ένωση προέρχεται από το σημαντικό διπλό επί τους ΠΑΣ για το πρωτάθλημα (0-1), αλλά στη πρεμιέρα γνώρισε βαριά ήττα(3-0) από την Μπράγκα. Στον αρχικό σχεδιασμό του γκρουπ η Λέστερ ήταν το φαβορί για τη πρωτιά και ο δυσκολότερος αντίπαλος για τους κιτρινόμαυρους, αλλά όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση για την ΑΕΚ και ο βαθμός μπορεί να αποδειχθεί πολύτιμος στη συνέχεια.

Οι «αλεπούδες» προέρχονται από τη σπουδαία νίκη στο Emirates επί της Άρσεναλ 1-0 με γκολ του Τζέιμι Βάρντι ενώ στη πρεμιέρα του Γιουρόπα Λιγκ καθάρισαν με συνοπτικές διαδικασίες της Ζόρια(3-0) στην Αγγλία. Ο τεχνικός της Μπρένταν Ρότζερς δεν αποκλείεται να ξεκουράσει κάποιους βασικούς παίκτες.

Προϊστορία ανάμεσα στις δύο ομάδες δεν υπάρχει καθώς δεν έχουν κοντραριστεί σε καμία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

ΑΕΚ & ΠΑΟΚ παίζουν στη Novibet με σούπερ προσφορά*

Μια από τις πιο φορμαρισμένες ομάδες αυτή την εποχή στην Ισπανία βρίσκει στον δρόμο του ο ΠΑΟΚ που φιλοξενείται από την Γρανάδα, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των ομίλων του Γιουρόπα Λιγκ (29/10, 22:00).
Στραβοπάτημα με το καλημέρα είχε ο ΠΑΟΚ απέναντι στην Ομόνοια την 1η αγωνιστική στη Τούμπα και αν θέλει να είναι ανταγωνιστικός και στο παιχνίδι της πρόκρισης πρέπει να ψάξει αλλού τους… χαμένους βαθμούς.

Οι θεσσαλονικείς απόλαυσαν το ρεπό τους μετά την αναβολή του ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ για το πρωτάθλημα και επικεντρώθηκαν στους Ισπανούς. Βέβαια τα πράγματα δεν είναι εύκολα, καθώς η Γρανάδα είναι στη καλύτερη της φάση αγωνιστικά.

Μέσα σε λίγες μέρες η αντίπαλος του ΠΑΟΚ πέρασε νικηφόρα από τις έδρες των Αιντχόφεν (1-2) για το Γιουρόπα Λιγκ και Χετάφε (0-1) για τη Πριμέρα Ντιβιζιόν. Την ίδια στιγμή η Γρανάδα φιγουράρει στη 2η θέση της βαθμολογία από κοινού με τη Ρεάλ Μαδρίτης και έναν πόντο πίσω από τη πρωτοπόρο Σοσιεδάδ.

Γρανάδα και ΠΑΟΚ δεν έχουν μεταξύ τους παιχνίδια κατά το παρελθόν σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Τα σπουδαία ματς των δύο «δικεφάλων» παίζουν με συναρπαστική προσφορά* για τα μέλη, κορυφαία ειδικά στοιχήματα, εκατοντάδες αγορές και ενισχυμένες αποδόσεις. Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στο Europa League!

Στη Novibet γράφεις τη δική σου ιστορία και στην Europa League.

Μετάβαση στη Novibet | 21+
21+ | Παίξε Υπεύθυνα. | *Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις διαθέσιμοι στο novibet.gr/info/oroi.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

 

Σχετικά με το αθλητικό στοίχημα της Novibet

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button