CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

ΑΕΚ vs ΠΑΟΚ – Δευτέρα 30/10 – Προγνωστικά Super League

Σημαντικό παιχνίδι στην Αγιά Σοφιά την Δευτέρα (30/10, 19:30), με το ντέρμπι των «Δικεφάλων» να συγκεντρώνει πάνω του όλους τους προβολείς και όχι άδικα.
Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ με 17 βαθμούς, με την ΑΕΚ να προέρχεται από την ήττα στη Μασσαλία (3-1 από τη Μαρσέιγ για το Γιουρόπα) και τον ΠΑΟΚ από την επική ανατροπή στη Σκωτία (3-2 την Αμπερντίν, ενώ έχανε με 2-0 ένα εικοσάλεπτο πριν το τέλος/έκανε το 3Χ3 στους ομίλους του Κόνφερενς Λιγκ).
Εκτός από την στήριξη των οπαδών της, η Ενωση έχει στο πλευρό της και την πρόσφατη παράδοση κόντρα στον «δικέφαλο του Βορρά: Στα τελευταία πέντε μεταξύ τους ντέρμπι, οι «κιτρινόμαυροι» μέτρησαν τέσσερις νίκες, ενώ στα τελευταία τρία παιχνίδια κέρδισαν χωρίς να παραβιαστεί η εστία τους.
Ο Ματίας Αλμέιδα έχει στα πιτς τους Λιβάι Γκαρσία, Γκατσίνοβιτς, Αραούχο, Πισάρο, Χατζισαφί, αναμφισβήτητα πρόκειται για σημαντικά αγωνιστικά «αγκάθια».
Χωρίς φρέσκες απουσίες ταξίδεψε για την Αθήνα ο ΠΑΟΚ, με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να μην έχει στην αποστολή τους Μάρκος Αντόνιο, Φιλίπε Σοάρες, Λύρατζη και Μιχαηλίδη.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,95 σκορ οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα 1-1 στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button