CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά ΑΕΚ vs Αστέρας Τρίπολης – Πέμπτη 30/1/2020 – Κύπελλο Ελλάδας

Η ώρα της… κρίσης πλησιάζει για ΑΕΚ και Αστέρα Τρίπολης, καθώς το βράδυ της Πέμπτης (30/1, 19:30) θα γίνει η ρεβάνς μεταξύ των δύο ομάδων για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδας. Σε ισχύ ο κανονισμός του εκτός έδρας γκολ, σε περίπτωση επανάληψης του σκορ του πρώτου αγώνα, ακολουθεί παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.

Στο πρώτο ματς που έγινε στην Τρίπολη, οι δύο μονομάχοι ήρθαν ισόπαλοι 1-1 (προηγήθηκαν οι Αρκάδες με τον Κρέσπι, ισοφάρισε η Ενωση με πέναλτι του Ολιβέιρα, στο 69’ έχασε πέναλτι ο Μπαράλες για τους γηπεδούχους).

Για το πρωτάθλημα: (1/9) Αστέρας – ΑΕΚ 2-3, (18/12) ΑΕΚ – Αστέρας 2-1.

Η Ενωση προέρχεται από την λευκή ισοπαλία στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ.

Δεν πήρε ρίσκα ο Μάσιμο Καρέρα, έπαιξε για τον βαθμό της ισοπαλίας και πέτυχε τον στόχο του.

Ο Ιταλός προπονητής ταλαιπωρείται από σημαντικά αγωνιστικά προβλήματα για τη ρεβάνς με τους Αρκάδες. Ο βασικός στόπερ Τσιγκρίνσκι δεν έχει ξεπεράσει τις ενοχλήσεις, ενώ ο Οικονόμου που έπαιξε βασικός με τον Ολυμπιακό τραυματίστηκε στη μύτη και πήγε στην Ιταλία για να προμηθευθεί ειδική μάσκα. Ετσι, οι μόνοι διαθέσιμοι στόπερ είναι οι Βράνιες και Σβάρνας. Επίσης, εκτός αποστολής ο τιμωρημένος μέσος Σιμόες, μόνιμα εκτός ο Γαλανόπουλος (χαφ), από ενοχλήσεις ταλαιπωρείται και ο Κλωναρίδης. Κανονικά υπολογίζεται από τον Καρέρα ο φορ Ολιβέιρα.

Βελτιωμένος ο Αστέρας με τον κόουτς, Ράσταβατς, πάντως εκτός έδρας χάνει μεγάλο μέρος της δύναμής του. Προέρχεται από το 1-1 στη Λαμία για το πρωτάθλημα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 64’ ισοφάρισε στις καθυστερήσεις με πέναλτι του Ιγκλέσιας. Εχει δημιουργήσει απόσταση ασφαλείας από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Εξέτισε ο Μπαράλες (φορ/1ος σκόρερ), δεν προλαβαίνει ο Σίτο (χαφ), γυρίζουν Κώτσιρας (δεξιός μπακ), Ματρικάρντι (στόπερ).     

Η πρότασή μου: ΑΕΚ – Αστέρας Τρίπολης: under 2,5 στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button