CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Προγνωστικά ΑΕΚ vs Ολυμπιακός – Κυριακή 26/1/2020 – Super League 1

Η ματσάρα ΑΕΚ – Ολυμπιακός επισκιάζει τα πάντα στην 21η αγωνιστική της Super League 1.

Η Ενωση (στο -13 από την κορυφή και τους «ερυθρόλευκους») προέρχεται από τον περίπατο στο Βόλο (3-1) παρότι ουσιαστικά έπαιξε με τα… δευτερότριτα. Αυτό, πάντως, ήταν το καλύτερο παιχνίδι της με τον ιταλό προπονητή, Καρέρα στον πάγκο της, ο οποίος βάζει σιγά σιγά την σφραγίδα του.

Πολύ σημαντικό για όλους στον σύλλογο το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για πολλούς και διάφορους λόγους…  

Επιστρέφουν οι Λιβάγια (βασικός φορ), Κρστίτσιτς (βασικός χαφ), νοκ άουτ ο βασικός στόπερ Τσιγκρίνσκι, ο οποίος ταλαιπωρείται από ενοχλήσεις.

Οι Πειραιώτες ζορίζονται πολύ την τελευταία δεκαετία στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ, με τον Μαρτίνς να έχει στο μυαλό του και αυτόν τον «παράγοντα» (σ.σ. την… μετριότατη παράδοση των τελευταίων ετών).

Από ‘κει και πέρα, έπαιξαν όσο έπρεπε, μεσοβδόμαδα, στο Ηράκλειο και έφυγαν νικητές (0-1) από την έδρα του ΟΦΗ, αποτέλεσμα που τους διατήρησε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε 545 λεπτά χωρίς να έχει δεχτεί γκολ εκτός έδρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Εχει έξι σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις και 10 στα 11 τελευταία του.

Μεγάλο το πλήγμα με την τιμωρία του Σεμέδο (στόπερ), ενώ ο Μαρτίνς δήλωσε ότι ο Ποντένσε (που έχει συμφωνήσει με την Γουλβς) θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο ντέρμπι. Αυτό, βέβαια, θα αποδειχθεί στην πράξη και όταν μάθουμε τις ενδεκάδες…   

Η πρότασή μου: ΑΕΚ - Ολυμπιακός: goal/goal στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

 

 

 

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button