CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αλκαράθ vs Τζόκοβιτς – Κυριακή 16/07 – Προγνωστικά Γουίμπλεντον 2023

Η κορυφαία στιγμή έφτασε στο φετινό τουρνουά Γουίμπλεντον, με τον Κάρλος Αλκαράθ (Νο. 1 στην παγκόσμια κατάταξη) και τον Νόβακ Τζόκοβιτς (Νο. 2 του ταμπλό) να διασταυρώνουν τα ξίφη τους στον μεγάλο τελικό της Κυριακής (16/07, 16:00).
Το νέο big thing του τένις, ο 20χρονος Ισπανός, Αλκαράθ, ξεπέρασε πιο εύκολα από το αναμενόμενο (3-0 σετ/6-3, 6-3, 6-3) το εμπόδιο του Μεντβέντεφ, ενώ ο κορυφαίος τενίστας της ιστορίας, ο ανίκητος στο γρασίδι (και φυσικά όχι μόνο…), Τζόκοβιτς «καθάρισε» εύκολα με 3-0 στον άλλο ημιτελικό τον ταλαντούχο Γιάνικ Σίνερ.
Ο Αλκαράθ ψάχνει τον 2ο Grand Slam τίτλο του (έχει κατακτήσει 1 US Open), την ίδια ώρα που ο Νόλε παίζει με… μανία και απόλυτη προσήλωση για τον 24ο Grand Slam τίτλο του.
Αν ο Σέρβος τα καταφέρει θα φτάσει τα 8 τρόπαια στο Wimbledon και θα πιάσει στην κορυφή της σχετικής λίστας τον σπουδαίο Ρότζερ Φέντερερ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτός είναι ο 35ος τελικός για τον Τζόκοβιτς σε τουρνουά Grand Slam, ενώ το τρομερό της ιστορίας είναι ότι μετράει 34 σερί νίκες στο Γουίμπλεντον – έχει να χάσει 10 χρόνια στο Centre Court!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 3,15 νικητής ο Νόβακ Τζόκοβιτς και Over 41,5 συνολικά Games στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button