CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αλμπα Βερολίνου vs Ολυμπιακός – Τετάρτη 08/02 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Χωρίς υπερβολή, ο Ολυμπιακός τις τελευταίες εβδομάδες θυμίζει… τρένο που δεν κάνει στάση πουθενά!
Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα βρίσκεται σταθερά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Euroleague, με ρεκόρ 16-7 και πλέον έχει ως στόχο να «κλειδώσει» τη θέση της στην πρώτη τετράδα προκειμένου να έχει το πλεονέκτημα έδρας στα πλέι οφ.
Δεν είναι εύκολη η αποστολή των «ερυθρολεύκων» το βράδυ της Τετάρτης στο Βερολίνο (08/02, 21:00) κόντρα στην Αλμπα κι αυτό γιατί οι Γερμανοί δεν είναι αμελητέα ποσότητα και το ρεκόρ τους (6-17) δεν λέει όλη την αλήθεια.
Οι πρωτοπόροι της BBL (έχουν γνωρίσει μόλις μία ήττα στον πόντο, στο ανταγωνιστικό γερμανικό πρωτάθλημα) δεν έχουν βαθμολογικό άγχος και αυτό μπορεί να τους κάνει επικίνδυνους στην τελική ευθεία της regular season.
Παρ’ όλα αυτά, ο Ολυμπιακός, όπως δήλωσε πριν λίγες ώρες ο κόουτς Μπαρτζώκας, δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να υποτιμήσει το σύνολο του Ισραελ Γκονζάλεθ.
Εξαιρετικά αμφίβολος ο βασικός πόιντ γκαρντ της Αλμπα, Μάοντο Λο (έχει χάσει τα τελευταία ματς λόγω ενοχλήσεων), ξανά χωρίς τους υπερπολύτιμους Σλούκα, Πίτερς οι Πειραιώτες.
«Κολόνα» εντός παρκέ για τον Ολυμπιακό, το «πολυεργαλείο» που λέγεται Τόμας Γουόκαπ!

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,10 ο Γουόκαπ (Ολυμπιακός) Over 6,5 ασίστ στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button