CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αλμπα Βερολίνου vs Παναθηναϊκός – Τετάρτη 06/04 – Προγνωστικά Ευρωλίγκα

Η Αλμπα (ρεκόρ 11-15) το πάλεψε… όσο δεν έπαιρνε μήπως και προλάβει να επιβιβαστεί στο τρένο των πλέι οφ της φετινής Euroleague, όμως δεν τα κατάφερε.
Παρ’ όλα αυτά αξίζουν συγχαρητήρια στον κόουτς Γκονζάλες και τους παίκτες του, οι οποίοι παρουσίασαν μία κατά γενική ομολογία αξιοπρεπέστατη εικόνα.
Φυσικά, οι Βερολινέζοι έχουν συνηθίσει να παίζουν με απουσίες εδώ και καιρό, αφού λείπει σταθερά ο «μπόμπερ» Μάρκους Ερικσον (12.5 π.), ενώ το τελευταίο παιχνίδι της Αλμπα για το πρωτάθλημα έχασε ο φόργουορντ Ζούσμαν (6.8 π., 3.1 ρ.) που ήταν άρρωστος.
Αμφίβολοι για την αναμέτρηση της Τετάρτης (06/04, 21:00) ο πολύ σημαντικός Αμερικανός φόργουορντ Λουκ Σίκμα (9.4 π., 6.4 ρ., 3.6 ασ., 1.2 κλεψ.), ο οποίος ταλαιπωρήθηκε από covid – 19 και δεν αγωνίστηκε στα ματς του τελευταίου δεκαήμερου και ο ψηλός Μπεν Λάμερς (6.8 π., 3.2 ρ.) που αισθάνεται εκ νέου ενοχλήσεις.
Ετοιμος ο γκαρντ Ταμίρ Μπλατ (4.9 π., 3.6 ασίστ κατά μέσο όρο).
Στον Παναθηναϊκό (ρεκόρ 8-18), ο οποίος προέρχεται από τη νίκη επί της Ρεάλ, ο κόουτς Πρίφτης δεν έχει στη διάθεσή του τους Γιόβιτς και Χουγκάζ.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 1,87 Over 18,5 Συνολικά Εύστοχα Τρίποντα στη Novibet |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+| ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ.
*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI

Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button