CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αντβέρπ vs ΑΕΚ – Τρίτη 22/08 – Προγνωστικά Τσάμπιονς Λιγκ

Η ΑΕΚ έμεινε «όρθια» στο θρίλερ που εξελίχθηκε το βράδυ του Σαββάτου στη ρεβάνς με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ στην Αγιά Σοφιά και με δύο γκολ στις καθυστερήσεις (93’ Αραούχο, 101’ Βίντα) πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο για τα πλέι οφ του Champions League!
Επίσκεψη του Δημήτρη Μελισσανίδη στα αποδυτήρια μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους Κροάτες, με το αφεντικό της Ενωσης να ζητά από τους παίκτες την πρόκριση στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.
Απαντες στην ΑΕΚ, με προεξέχοντα τον Ματίας Αλμέιδα αφιέρωσαν την πρόκριση στον αδικοχαμένο φίλαθλο της ομάδας, Μιχάλη…

Το βράδυ της Τρίτης (22/08, 22:00) η ΑΕΚ καλείται να κάνει στο Βέλγιο το πρώτο βήμα στα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ, «πεινασμένη» όμως είναι και η Αντβέρπ, αφού έχει μπροστά της μια μεγάλη ευκαιρία για να γράψει ιστορία!
Οι Βέλγοι έχουν ήδη δώσει τέσσερα ματς για το πρωτάθλημα και μετρούν δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα (την Παρασκευή ήρθαν ισόπαλοι 1-1 στην έδρα της Λέουβεν, έχοντας προφανώς το μυαλό τους στις μάχες με την Ενωση).
Πέρυσι η Αντβέρπ κατέκτησε το νταμπλ εντός συνόρων, ενώ στον πάγκο της από την περσινή σεζόν βρίσκεται ο γνωστός Ολλανδός Μαρκ Φαν Μπόμελ, ο οποίος και την οδήγησε στην κατάκτηση όλων των τίτλων στο Βέλγιο!
Από το ρόστερ της ξεχωρίζουν ο Βίνσεντ Γιάνσεν, αλλά και ο 18χρονος αμυντικός μέσος Άρθουρ Βέρμερεν.
Ο πιο γνωστός παίκτης της είναι ο αρχηγός της, Τόμπι Αλντερβάιρελντ, ο οποίος έχει φορέσει και τη φανέλα των Αγιαξ και Τότεναμ.
Στις τάξεις της έχει και δύο πρώην… Ελληνες, τον Μπιόρν Ενγκελς που αγωνίστηκε στον Ολυμπιακό και τον Νταβίνο Βέρχουλστ που φόρεσε τη φανέλα του Απόλλωνα Σμύρνης.
ΑΕΚ και Αντβέρπ είχαν αναμετρηθεί κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού – στην προετοιμασία τους – με την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα να φτάνει εύκολα στη νίκη (3-0).
Καμία σχέση, πάντως, εκείνο το παιχνίδι με αυτό που περιμένουμε να παρακολουθήσουμε το βράδυ της Τρίτης…

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,87 Over 1,5 γκολ στο πρώτο ημίχρονο στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button