CoachK ΠρογνωστικάΠρογνωστικά Στοιχήματος

Αργεντινή vs Γαλλία – Κυριακή 18/12 – Προγνωστικά Μουντιάλ 2022

Η πιο μεγάλη ώρα είναι… τώρα στο Μουντιάλ του Κατάρ, το οποίο ολοκληρώνεται το απόγευμα της Κυριακής (18/12, 17:00) με τον μεγάλο τελικό ανάμεσα στην Αργεντινή και την Γαλλία!
Η «αλμπισελέστε» καθάρισε εύκολα στον ημιτελικό την Κροατία (3-0) και κάπως έτσι όλη η χώρα ζει και αναπνέει για ένα μεγάλο και ιστορικό φινάλε.
Κάνει τρομερά πράγματα στα γήπεδα του Κατάρ ο 35χρονος Λιονέλ Μέσι (5 γκολ/3 ασίστ), ο οποίος στο τελευταίο Παγκόσμιο Κύπελλο της σπουδαίας καριέρας του, ετοιμάζεται να βάλει το όνομά του δίπλα σε αυτό του Μαραντόνα, ο οποίος οδήγησε την Αργεντινή στον τίτλο το 1986.
Πάνω από 50.000 Αργεντινοί στις εξέδρες, όλη η χώρα στο πλευρό του Σκαλόνι και των μαχητών του.
Ετοιμος και ο Ντι Μαρία, άπαντες «ετοιμοπόλεμοι».

Η Γαλλία του Ντιντιέ Ντεσάμπ (στον ημιτελικό απέκλεισε 2-0 το Μαρόκο) είναι έτοιμη να γράψει «χρυσή» σελίδα στην ιστορία των Παγκόσμιων Κυπέλλων, καθώς αν ρίξει στο καναβάτσο την «αλμπισελέστε» θα γίνει μόλις η τρίτη ομάδα (Ιταλία και Βραζιλία οι άλλες δύο) με back-to-back τίτλους.
Αυτή, μάλιστα, είναι η 4η παρουσία της σε τελικό στα 7 τελευταία Μουντιάλ, αναμφισβήτητα πρόκειται για ένα σπάνιο επίτευγμα.
Πρωταγωνιστές οι Εμπαπέ και Ζιρού (έχουν πετύχει τα 9 από τα 13 γκολ των «τρικολόρ»), σπουδαίο τουρνουά κάνουν και οι Γκριεζμάν, Ραμπιό.
Εφτά παίκτες ταλαιπωρήθηκαν από διάφορα προβλήματα τα προηγούμενα 24ωρα, όμως άπαντες τα ξεπέρασαν και βρίσκονται κανονικά στη διάθεση του προπονητή τους.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,62 να σκοράρει ο Λ. Μέσι (Αργεντινή) στη Stoiximan |21+

Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Δες την απόδοση τώρα

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα!
*Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις
ΕΓΓΡΑΦΗ
21+ | Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα


Photo of CoachK

CoachK

Related Articles

Back to top button