Skip to main content
Γράφει ο coachk

Αρης vs ΠΑΟΚ – Κυριακή 17/04 – Προγνωστικά Super League 1, Ελλάδα

Το clasico της Θεσσαλονίκης (17/04, 19:30), με τον Αρη να «καίγεται» για τη νίκη, στην προσπάθειά του να φτάσει στο φινάλε των πλέι οφ σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο και τον ΠΑΟΚ να προέρχεται από την εντός έδρας – ήττα αποκλεισμό από την Μαρσέιγ (0-1) στα προημιτελικά του Κόνφερενς Λιγκ.
Ο «δικέφαλος του Βορρά» έχασε ιστορική ευκαιρία για πρόκριση στα ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης…
Σταθερά στη 2η θέση η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, η λογική λέει ότι ο Ρουμάνος τεχνικός θα προχωρήσει σε rotation, καθώς ο βασικός κορμός έκανε υπερπροσπάθεια το βράδυ της Πέμπτης απέναντι στη Μαρσέιγ.
Χωρίς τον Λούκας Σάσα στο ντέρμπι οι «κίτρινοι» του Χερμάν Μπούργος, νοκ άουτ για 3 εβδομάδες ο Ελ Καντουρί στον ΠΑΟΚ, τραυματίας και ο Βιεϊρίνια.

Η πρότασή μου: Σε απόδοση 2,27 να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
Μία ξεχωριστή προσφορά* κάθε ημέρα! ΕΓΓΡΑΦΗ

Posted by coachk

Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα. Προγνωστικά κατά κύριο λόγο σε ποδόσφαιρο και λιγότερο σε μπάσκετ, πάντα προσεκτικά σε αποδόσεις και χρήματα, στόχο να έχουμε κέρδη στο τέλος του μήνα.

Newsletter