Προγνωστικά Στοιχήματος

Άρσεναλ vs Ολυμπιακός – Στοίχημα στο Champions League την Τετάρτη 28-9-11

Δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και σήμερα Τετάρτη 28-9-11 ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο Λονδίνο για να αντιμετωπίσει το φαβορί του έκτου ομίλου, την Άρσεναλ.

Οι Κανονιέρηδες έχουν κάνει ένα καταστροφικό ξεκίνημα στο Αγγλικό Πρωτάθλημα και ξεκίνησαν στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ με ισοπαλία στη Γερμανία. Σήμερα θέλουν οπωσδήποτε μία καθαρή νίκη που θα κλείσει πολλά στόματα και θα τους απομακρύνει από πιθανές αγωνίες στη συνέχεια του θεσμού. Έχουν βέβαια πολλές απουσίες που θα δυσκολέψουν το έργο τους, αλλά το ρόστερ τους είναι πολύ ποιοτικό στο συνολό τους και βασίζεται στην ταχύτητα και την όρεξη των νεαρών παικτών.

Οι Ερυθρόλευκοι από την πλευρά τους ξεκίνησαν άσχημα στα φιλικά και στο πρώτο παιχνίδι των ομίλων, αλλά στα δύο επίσημα ματς του Ελληνικού Πρωταθλήματος κατάφεραν έστω και δύσκολα να πάρουν δύο νίκες οι οποίες σίγουρα τους ανεβάζουν την ψυχολογία. Απέναντι στην Άρσεναλ θα αναζητήσουν εκτός από την καλή εμφάνιση και ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο stoixima.com.gr στο στοίχημα 1Χ2 θα επιλέξουμε τον άσσο, κυρίως επειδή δεν πιστεύουμε ότι στον τομέα της φυσικής κατάστασης θα μπορέσει ο Ολυμπιακός να ανταποκριθεί ικανοποιητικά απέναντι στην ταχύτητα και την αντοχή των παικτών της Άρσεναλ. Επίσης, στα προγνωστικά μας θα προσθέσουμε το Over 2.5 και ένα γκολ στο τελευταίο δεκάλεπτο.

Photo of stoixima.com.gr Team

stoixima.com.gr Team

Related Articles

Back to top button